Türü ne olabilir?

BerkayKÇ

Yumurta
Üye
Kızıl renkli, çok hızlı karıncalar gördüm ilgimi çekti türü ne olabilir?
Fotoğrafı yok

BerkayKÇ

Yumurta
Üye
Normal bir işçiye göre biraz büyük

Nabukatnazar

Yumurta
Üye
fotoğraf olsaydı net bir şey söylebilirdim ama bulunduğunuz bölgeye göre değişkenlik gösterebilir

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
cataglyphis nodus

Olabilir mi

D0CD35B9-8B31-4AAE-8C5A-7228DC8E045D.jpeg

4F06EABB-CD9B-4C75-87BB-24B552508537.jpeg

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Normal işçi diye bir ölçü birimi yok.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Normal işçi diye bir ölçü birimi yok.

Problem olmak yerine çözüm üret yeni başlamış belli ki genel olarak görse görse apha tetramorium messor lasius pheidole Camponotus cataglyphis lepisiota plagiolepis tapinoma görür bunlardan hangisi kırmızı ve hızlı ve geneline oranla büyük ?
Konuyu boş boş sapıtmaya gerek yok konuyu açan kişide biliyor normal işçi diye ölçü birimi olmadığını orada büyük olduğunu kastetmeye çalışıyor

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Problem olmak yerine çözüm üret yeni başlamış belli ki genel olarak görse görse apha tetramorium messor lasius pheidole Camponotus cataglyphis lepisiota plagiolepis tapinoma görür bunlardan hangisi kırmızı ve geneline oranla büyük ?
Konuyu boş boş sapıtmaya gerek yok konuyu açan kişide biliyor normal işçi diye ölçü birimi olmadığını orada büyük olduğunu kastetmeye çalışıyor
Müdahil olmazsan sevinirim, rahatsızlık duyduğun konularda raporla seçeneği mevcut. Konuya verdiğim cevaba boş eleştirisi yapmak haddin değil.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hem karşındaki kişiyi eleştiriyorsun hemde eleştiri kabul etmiyorsun…
Kimseyi eleştirmedim. "normal bir işçiden büyüktü" diye bilgi verilmez. 2 mm işçiden 13 mm işçiye kadar değişiyor. Normalini söyler misin? 6 mm, 8 mm, 4 mm? İleride açacağı konularda bu uyarım daha hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayacak. Arkadaş söylemimi yanlış bulabilirdi ama sen konudan bağımsız bir kişisin. Daha önce de defalarca söylendi, rahatsızlıklarımızı raporlama yöntemiyle iletiyoruz.

celilcem

Nanitik
Üye
Kimseyi eleştirmedim. "normal bir işçiden büyüktü" diye bilgi verilmez. 2 mm işçiden 13 mm işçiye kadar değişiyor. Normalini söyler misin? 6 mm, 8 mm, 4 mm? İleride açacağı konularda bu uyarım daha hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayacak. Arkadaş söylemimi yanlış bulabilirdi ama sen konudan bağımsız bir kişisin. Daha önce de defalarca söylendi, rahatsızlıklarımızı raporlama yöntemiyle iletiyoruz.
Tamam hocam uzatmayın lütfen.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Müdahil olmazsan sevinirim, rahatsızlık duyduğun konularda raporla seçeneği mevcut. Konuya verdiğim cevaba boş eleştirisi yapmak haddin değil.
dostum eleştiri yapmamış. raporlanacak birşey yok burda. sadece yeni hobiciler olabilir ve bilgisi olmayabilir. sert çıkışman doğru değil barkının söylediği gibi çözüm üretmek daha mantıklı. tartışma çıkartmayalım lütfen :)

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
dostum eleştiri yapmamış. raporlanacak birşey yok burda. sadece yeni hobiciler olabilir ve bilgisi olmayabilir. sert çıkışman doğru değil barkının söylediği gibi çözüm üretmek daha mantıklı. tartışma çıkartmayalım lütfen :)
"normalden daha büyük diye bir ölçü birimi yok" sert bir çıkış ya da ifade değil. Hayatınızda sert görmemişsiniz.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
"normalden daha büyük diye bir ölçü birimi yok" sert bir çıkış ya da ifade değil. Hayatınızda sert görmemişsiniz.
yazıyla yazıldığı zaman sert ve ciddi anlaşılabiliyor. bu yüzden genelde yazdıklarıma dikkat ederim. yanlış bir şey söylediysem affola. yazıyla konuşulunca bazen yanlış anlaşılabiliyor kusura bakmayın :)