Normal işçi diye bir ölçü birimi yok.
Müdahil olmazsan sevinirim, rahatsızlık duyduğun konularda raporla seçeneği mevcut. Konuya verdiğim cevaba boş eleştirisi yapmak haddin değil.Problem olmak yerine çözüm üret yeni başlamış belli ki genel olarak görse görse apha tetramorium messor lasius pheidole Camponotus cataglyphis lepisiota plagiolepis tapinoma görür bunlardan hangisi kırmızı ve geneline oranla büyük ?
Konuyu boş boş sapıtmaya gerek yok konuyu açan kişide biliyor normal işçi diye ölçü birimi olmadığını orada büyük olduğunu kastetmeye çalışıyor
Müdahil olmazsan sevinirim, rahatsızlık duyduğun konularda raporla seçeneği mevcut. Konuya verdiğim cevaba boş eleştirisi yapmak haddin değil.
Eleştiri yapıp eleştiri kabul etmeyenler 🦍🦍🦍Hem karşındaki kişiyi eleştiriyorsun hemde eleştiri kabul etmiyorsun…
Kimseyi eleştirmedim. "normal bir işçiden büyüktü" diye bilgi verilmez. 2 mm işçiden 13 mm işçiye kadar değişiyor. Normalini söyler misin? 6 mm, 8 mm, 4 mm? İleride açacağı konularda bu uyarım daha hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayacak. Arkadaş söylemimi yanlış bulabilirdi ama sen konudan bağımsız bir kişisin. Daha önce de defalarca söylendi, rahatsızlıklarımızı raporlama yöntemiyle iletiyoruz.Hem karşındaki kişiyi eleştiriyorsun hemde eleştiri kabul etmiyorsun…
Tamam hocam uzatmayın lütfen.Kimseyi eleştirmedim. "normal bir işçiden büyüktü" diye bilgi verilmez. 2 mm işçiden 13 mm işçiye kadar değişiyor. Normalini söyler misin? 6 mm, 8 mm, 4 mm? İleride açacağı konularda bu uyarım daha hızlı bilgiye ulaşmasını sağlayacak. Arkadaş söylemimi yanlış bulabilirdi ama sen konudan bağımsız bir kişisin. Daha önce de defalarca söylendi, rahatsızlıklarımızı raporlama yöntemiyle iletiyoruz.
dostum eleştiri yapmamış. raporlanacak birşey yok burda. sadece yeni hobiciler olabilir ve bilgisi olmayabilir. sert çıkışman doğru değil barkının söylediği gibi çözüm üretmek daha mantıklı. tartışma çıkartmayalım lütfenMüdahil olmazsan sevinirim, rahatsızlık duyduğun konularda raporla seçeneği mevcut. Konuya verdiğim cevaba boş eleştirisi yapmak haddin değil.
"normalden daha büyük diye bir ölçü birimi yok" sert bir çıkış ya da ifade değil. Hayatınızda sert görmemişsiniz.dostum eleştiri yapmamış. raporlanacak birşey yok burda. sadece yeni hobiciler olabilir ve bilgisi olmayabilir. sert çıkışman doğru değil barkının söylediği gibi çözüm üretmek daha mantıklı. tartışma çıkartmayalım lütfen
👍🏿🤠"normalden daha büyük diye bir ölçü birimi yok" sert bir çıkış ya da ifade değil. Hayatınızda sert görmemişsiniz.
yazıyla yazıldığı zaman sert ve ciddi anlaşılabiliyor. bu yüzden genelde yazdıklarıma dikkat ederim. yanlış bir şey söylediysem affola. yazıyla konuşulunca bazen yanlış anlaşılabiliyor kusura bakmayın"normalden daha büyük diye bir ölçü birimi yok" sert bir çıkış ya da ifade değil. Hayatınızda sert görmemişsiniz.