Türü ne nasıl bakılır erkek mi dişi mi

Çözüm
Erkek. Cheiracanthiidae familyasından. Tür tespiti için üreme organına mikroskopla bakmak gerekiyor. Beslemeye çalışabilirsin ama bence pek zevkli olmaz ve ısırırsa acıtır.
Erkek mi dişi mi olduğunu en iyi karnının alt tarafına bakarsan anlayabilirsin. Dişilerde karnın alt tarafında epigyne denen cinsel organ bulunur. Oldukça belirgindir ama yine de türden türe değişir. Aratıp ne olduğuna bakabilirsin, fotoğraf yükleyecektim ama şuan yapamıyorum.
Karna bakmaya gerek yok fotoğrafta erkek eşey organı gözükmüş zaten dediğiniz gibi. O yeterli.

waynhen

Nanitik
Üye
Cheiracanthium mildei olabilir.Bizim buralarda çok normalde hiç bilmem örümcek ama bunu araştırmıştım.Tabi yine emin değilim tahminde.

Uykusuz

Yumurta
Üye
Cheiracanthium erracitum veya mildei. Üstten bakınca erkek gibi duruyor fotoğrafta başının hemen ön kısmındaki pedipalp denen küçük bacaklara benzeyen yapılar erkek olduğunu gösteriyor. Erkek mi dişi mi olduğunu en iyi karnının alt tarafına bakarsan anlayabilirsin. Dişilerde karnın alt tarafında epigyne denen cinsel organ bulunur. Oldukça belirgindir ama yine de türden türe değişir. Aratıp ne olduğuna bakabilirsin, fotoğraf yükleyecektim ama şuan yapamıyorum.

0959kedi

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Erkek. Cheiracanthiidae familyasından. Tür tespiti için üreme organına mikroskopla bakmak gerekiyor. Beslemeye çalışabilirsin ama bence pek zevkli olmaz ve ısırırsa acıtır.
Erkek mi dişi mi olduğunu en iyi karnının alt tarafına bakarsan anlayabilirsin. Dişilerde karnın alt tarafında epigyne denen cinsel organ bulunur. Oldukça belirgindir ama yine de türden türe değişir. Aratıp ne olduğuna bakabilirsin, fotoğraf yükleyecektim ama şuan yapamıyorum.
Karna bakmaya gerek yok fotoğrafta erkek eşey organı gözükmüş zaten dediğiniz gibi. O yeterli.

Çözüm