Türü ne kraliçe mi

Gross

Yumurta
Üye
Ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

• IMG_20220624_122319.jpg
    IMG_20220624_122319.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220624_122312.jpg
    IMG_20220624_122312.jpg
    45.5 KB · Görüntüleme: 74

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Cataglyphis aenescens majörü gibi duruyor

Çözüm

Alperen_shnkyy

Yumurta
Üye
Mesela bir cataglyphis aenences majörü
Ekli dosyayı görüntüle 10801
Fotoğraftakine de benziyor.
Fotoğraftaki canlının abdomenindeki sivriliğe ve kafasının biçimine bakarak cata değil diyebiliriz. Bu anten biçimi de karıncaya uymuyor. Kafanın altından başlayıp thorax altına doğru uzanan uzvuna ne diyeceksin peki onu çok merak ettim. Hortumlu karınca mı vardı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Catayı da 500 ila 700e yuvarlamak iyimiş :D
Youtube Egzotik Hobi kanalında eski bir besleme videosu mevcut. Nüfus o zaman da bayağı vardı görebilirsin.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam konudan alakasız olacak ama eğer kanalları karıştırmıyorsam bir Aphaenogaster Splendida videonuzda bu türün işçi çıkmadan beslemeye ihtiyacı olduğunu söylemiştiniz. Bu bilgiye nereden ulaştınız? A. Splendida fully claustral bir tür. Farklı bir konuda bir arkadaş sizin videonuzu söylemişti de orada açılmıştı konu, yanlış hesabınızı etiketlemişim.
Fotoğraftaki canlının abdomenindeki sivriliğe ve kafasının biçimine bakarak cata değil diyebiliriz. Bu anten biçimi de karıncaya uymuyor. Kafanın altından başlayıp thorax altına doğru uzanan uzvuna ne diyeceksin peki onu çok merak ettim. Hortumlu karınca mı vardı?

Youtube Egzotik Hobi kanalında eski bir besleme videosu mevcut. Nüfus o zaman da bayağı vardı görebilirsin.

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye

Hala eliniz de mi koloni

Alperen_shnkyy

Yumurta
Üye
Hocam konudan alakasız olacak ama eğer kanalları karıştırmıyorsam bir Aphaenogaster Splendida videonuzda bu türün işçi çıkmadan beslemeye ihtiyacı olduğunu söylemiştiniz. Bu bilgiye nereden ulaştınız? A. Splendida fully claustral bir tür. Farklı bir konuda bir arkadaş sizin videonuzu söylemişti de orada açılmıştı konu, yanlış hesabınızı etiketlemişim.
O videonun sahibi ben değilim kanalda 5 6 farklı kişiden video var o yüzden kimin videosu olduğunu ya da bilgiye nereden ulaştığını bilmiyorum. Yalnızca birkaç cataglyphis videom var benim kanalda. @EgzotikHobi yardımcı olabilir misin Mustafa abi?

Hala eliniz de mi koloni
Evet hala elimde.