Hayır, karınca ve cataglyphis. Emin olmadan cevap yazmayın.Cataglyphis ile alakası yok. Daha net fotoğraflar atabilir misin karınca bile olmayabilir.
Bana bu thorax abdomen ve kafaya sahip herhangi bir cata göstersene. Elimdeki cata aenescens kolonisi 500 700 işçi civarı neye benzediklerini biliyorum herhalde.Hayır, karınca ve cataglyphis. Emin olmadan cevap yazmayın.
Catayı da 500 ila 700e yuvarlamak iyimişBana bu thorax abdomen ve kafaya sahip herhangi bir cata göstersene. Elimdeki cata aenescens kolonisi 500 700 işçi civarı neye benzediklerini biliyorum herhalde.
Fotoğraftaki canlının abdomenindeki sivriliğe ve kafasının biçimine bakarak cata değil diyebiliriz. Bu anten biçimi de karıncaya uymuyor. Kafanın altından başlayıp thorax altına doğru uzanan uzvuna ne diyeceksin peki onu çok merak ettim. Hortumlu karınca mı vardı?
Youtube Egzotik Hobi kanalında eski bir besleme videosu mevcut. Nüfus o zaman da bayağı vardı görebilirsin.Catayı da 500 ila 700e yuvarlamak iyimiş![]()
Fotoğraftaki canlının abdomenindeki sivriliğe ve kafasının biçimine bakarak cata değil diyebiliriz. Bu anten biçimi de karıncaya uymuyor. Kafanın altından başlayıp thorax altına doğru uzanan uzvuna ne diyeceksin peki onu çok merak ettim. Hortumlu karınca mı vardı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Youtube Egzotik Hobi kanalında eski bir besleme videosu mevcut. Nüfus o zaman da bayağı vardı görebilirsin.
Hala eliniz de mi koloniFotoğraftaki canlının abdomenindeki sivriliğe ve kafasının biçimine bakarak cata değil diyebiliriz. Bu anten biçimi de karıncaya uymuyor. Kafanın altından başlayıp thorax altına doğru uzanan uzvuna ne diyeceksin peki onu çok merak ettim. Hortumlu karınca mı vardı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Youtube Egzotik Hobi kanalında eski bir besleme videosu mevcut. Nüfus o zaman da bayağı vardı görebilirsin.
O videonun sahibi ben değilim kanalda 5 6 farklı kişiden video var o yüzden kimin videosu olduğunu ya da bilgiye nereden ulaştığını bilmiyorum. Yalnızca birkaç cataglyphis videom var benim kanalda. @EgzotikHobi yardımcı olabilir misin Mustafa abi?Hocam konudan alakasız olacak ama eğer kanalları karıştırmıyorsam bir Aphaenogaster Splendida videonuzda bu türün işçi çıkmadan beslemeye ihtiyacı olduğunu söylemiştiniz. Bu bilgiye nereden ulaştınız? A. Splendida fully claustral bir tür. Farklı bir konuda bir arkadaş sizin videonuzu söylemişti de orada açılmıştı konu, yanlış hesabınızı etiketlemişim.
Evet hala elimde.Hala eliniz de mi koloni