dostum nasıl denk gelmiyor her evde olur bu karıncalardan 😄Bize denk gelmiyor böyle kraliçeler 😂😂
bakılabilir miTetramorium sp. dişi alatesi.
Dün ve bugün büyük bir ormanlık alana gittim ... Sadece karınca amaçlı çıkmıyorum tabiki fakat çiyan ve cataglyhis kraliceleri dışında birşey bulamadımdostum nasıl denk gelmiyor her evde olur bu karıncalardan 😄
Tabikibakılabilir mi
var büyük ihtimallehocam evin içinde başka bir tetra kolonisi yoksa çiftleşmemistir.
çiftlesmiş oldugundan cok emin değilim ama bilemeyiz. Tetralar genelde hızlı yumurtlar bir hafta bekleyin yumurta yoksa salarsınız.var büyük ihtimalle
tamamdır teşekkür ederimDün ve bugün büyük bir ormanlık alana gittim ... Sadece karınca amaçlı çıkmıyorum tabiki fakat çiyan ve cataglyhis kraliceleri dışında birşey bulamadım
Messor camponotus diye çıktık yola
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabiki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Test tüpü ayarla karanlık ortam sağla bir süre bekle eğer yumurta çıkmıyorsa sal gitsin dollenmemistir
ben de pek emin değilim ama bakalım şansımıza artıkçiftlesmiş oldugundan cok emin değilim ama bilemeyiz. Tetralar genelde hızlı yumurtlar bir hafta bekleyin yumurta yoksa salarsınız.