Camponotus SP. prensesi.Merhaba, yaklaşık bir saat önce sokak lambasına tırmanırken buldum. Kraliçe mi?
Altında sarılık var.
Google'da sntcus diye bir tür var, o olabilir mi?
Camponotus SP. prensesi.Merhaba, yaklaşık bir saat önce sokak lambasına tırmanırken buldum. Kraliçe mi?
Altında sarılık var.
Google'da sntcus diye bir tür var, o olabilir mi?
Bu claustral bir cins yani beslemenize gerek yok ve ot yemez.Teşekkür ederim yumurtlar mı ot attım yemedi.
Tamam ama test tüpümü kırdım kavanoz olur mu?Bu claustral bir cins yani beslemenize gerek yok ve ot yemez.
Yumurtlayıp yumurtlamayacağını bilemeyiz ama döllenmemiş olma ihtimali de var her zaman.
1 Hafta nem hazneli karanlık test tüpünde bekletin hiç bakmayın bir hafta sonunda bakın.
Ot atmayın hocam 😅. 1 hafta karanlıkta bekletin ve hiç dokunmayın. Bu konuları inceleyebilirsiniz.Teşekkür ederim yumurtlar mı ot attım yemedi.
Kavanoz değil de kraliçenin sığacağı bir şırınga daha iyi olur alternatif olarak.Tamam ama test tüpümü kırdım kavanoz olur mu?
Kavanozda yumurtlayacağını sanmıyorum. Olurda yumurtlarsa besleme ve temizlik zor olur büyük alan strese sokar test tüpü sipariş edin gelene kadar geçici koyulabilir bence.Tamam ama test tüpümü kırdım kavanoz olur mu?
Şimdilik koyabilirsin ama içerisine ıslak pamuk koy.Ancak çok hafif suyunu sık.Tamam ama test tüpümü kırdım kavanoz olur mu?
Bazı kırtasiyelerde satılıyor onun dışında internette aratırsanız bir sürü görebilirsiniz.Teşekkür ederim.Test tüpü ucuz nerden alabilirim.
Reklam olmasın ama turuncdlu renkli büyük alışveris sitelerinde ucuzabirsürü bulabilirsiniz.Teşekkür ederim.Test tüpü ucuz nerden alabilirim.
Tamam buldum sağol havalara uçuyom inşAllah milyon işcili kolonim olacak.Bazı kırtasiyelerde satılıyor onun dışında internette aratırsanız bir sürü görebilirsiniz.
İnşallahTamam buldum sağol havalara uçuyom inşAllah milyon işcili kolonim olacak.
O kadar biraz zorda inşallah olur.Tamam buldum sağol havalara uçuyom inşAllah milyon işcili kolonim olacak.