Camponotus Tanaemyrex altcinsinden kraliçe.
Camponotus Tanaemyrex altcinsinden kraliçe.
Hocam tür tespiti bu kadar kolay bir şey değil diye biliyorum..camponotus baldacci olabilir.
Demeyin hocam gerek yok. İhtimallerle kimin ne işi var. Konu sahibinin kafası iyice karışıyor böyle olunca.ben olabilir yazdım zaten olma ihtimali var diye olabilir demek %100 kesinlikle o demek değil.
Hiç yoktan bi seçeneğim oluyor hiç bir şey yazmamasından iyi.Demeyin hocam gerek yok. İhtimallerle kimin ne işi var. Konu sahibinin kafası iyice karışıyor böyle olunca.
Seçeneğin doğru olduğu ne malum? Bende o zaman Camponotus mutilarius diyeyim. Sonuç olarak bu da bir seçenek. Ya da Camponotus thoracicus, C.sanctus, C, samius veya diğer binlerce türden birini söyleyeyim. Seçenek doğru değilse, söylenmesinin bir anlamı yok. Sallamaktan öteye geçmiş olunmaz. Bu durumda hiç yazmaması daha iyi bir 'seçenek'.Hiç yoktan bi seçeneğim oluyor hiç bişey yazmamasından iyi
Rengin türle bir ilgisi yok bir türde binlerce renk kombinasyonu olabilir.Ama dediklerinizin renkleri uyuşmuyor ben mantıklı bir tahmin yaptım en azından ama siz haklısınız.
Sence Ares abi orada gerçekten bir tahmin mi yaptı örnek mi gösterdi? Hala renkleri uyuşmuyor diyorsun.Ama dediklerinizin renkleri uyuşmuyor ben mantıklı bir tahmin yaptım en azından ama siz haklısınız.
Renk... Anlıyorum..Ama dediklerinizin renkleri uyuşmuyor ben mantıklı bir tahmin yaptım en azından ama siz haklısınız.
Hemen bir üst mesajda bir sürü sebepler var.Şey merakım dan soruyorum neden camponotus baldacci değil?
Ares abi üste açıkladı.Şey merakım dan soruyorum neden camponotus baldacci değil?
Dostum çözüm verilmiş gereken açıklama yapılmış neden bana dislike atıyorsun?Şey merakım dan soruyorum neden camponotus baldacci değil?
Bazı konular dediklerinizden örnek atar mısınız?Bazı konularda camponotus baldacci türü denildiğinde çözüm olarak işaretlenmiş onların nasıl doğru olduğunu anladınız merak ediyorum.
Bazı konular dediklerinizden örnek atar mısınız?
Evet arattığımda C. baldaccii'ye çözüm verilen konular var fakat çözüm verme yetkisi Moderatörle sınırlı değil. O konularda konu sahiplerinin de çözüm verdiğini düşünüyorum. Bir önceki baldaccii tartışması yapılan konuda @Niko990 hocam, bu konuda ise @Ares hocam neden tür tespiti yapılamayacağını açıklamış zaten.Bazı konularda camponotus baldacci türü denildiğinde çözüm olarak işaretlenmiş onların nasıl doğru olduğunu anladınız merak ediyorum.