bu aylarda bulunur mu da messorMessor kraliçesi.
Bulunurmuş demekkibu aylarda bulunur mu da messor
Böyle bi tespit yapamazsın daha iscisi yok iscisi olsa bilr makro çekimler lazım direkt messor sp.Bulduğun o kraliçe karınca Messor Structor'e benziyor galiba o![]()
Yazdığımı okuyun lutfenMessor Structor kardeşim, bu karıncayı beslemek gibi bi niyetin varsa deney tüpü veya bulduğun bir ortalama 15'e 15'lik bir sert kap işini görecektir, belli bir süre sonrada kuş yemi ve şekerli su vs. gibi besinlerle takviye edince 1 aya en az 10-15 işçisi çıkacaktır.
Makro fotoğraflar çekin o zaman efendim.Böyle bi tespit yapamazsın daha iscisi yok iscisi olsa bilr makro çekimler lazım direkt messor sp.
Makroluk iş değil olay aslında. Türkiye'deki messor türlerinde tespit yapılması imkansıza yakındır neredeyse. Labaratuvar ortamında yapılan çekimlerle olacak bir şey bu.Makro fotoğraflar çekin o zaman efendim.
Messor Structor harici kaç tane Messor türü biliyorsunuz efendim?Makro fotoğraflar çekin o zaman efendim.
canlı yem ihtiyacı var ama dimiMessor Structor kardeşim, bu karıncayı beslemek gibi bi niyetin varsa deney tüpü veya bulduğun bir ortalama 15'e 15'lik bir sert kap işini görecektir, belli bir süre sonrada kuş yemi ve şekerli su vs. gibi besinlerle takviye edince 1 aya en az 10-15 işçisi çıkacaktır.
Bilgiler yanlış. Messorun türünü bilmiyoruz. Fully claustral bir cins veya türün işçiler çıkmadan beslenmesi yanlıştır. Daha doğrusu gerek yoktur çünkü yeteri kadar protein depolarlar. Sonbahardan bulduğunuz için büyük ihtimalle yumurta dahi alamayacaksınız. Kış uykusuna yatırmanız gerekecek. Eğer yumurtlarsa da 1.5 ay gibi bir sürede işçiler olacaktır. Ayrıca evet hobiyi yapacaksanız canlı yemede ihtiyacınız olacakcanlı yem ihtiyacı var ama dimi
"Messor barbarus var Hocam, kırmızı kafalılar. Siyahlar structor oluyor. 🤓"Messor Structor harici kaç tane Messor türü biliyorsunuz efendim?
ne kadar süre içerisinde yumurtlamamış olursa kış uykusuna yatırmalıymBilgiler yanlış. Messorun türünü bilmiyoruz. Fully claustral bir cins veya türün işçiler çıkmadan beslenmesi yanlıştır. Daha doğrusu gerek yoktur çünkü yeteri kadar protein depolarlar. Sonbahardan bulduğunuz için büyük ihtimalle yumurta dahi alamayacaksınız. Kış uykusuna yatırmanız gerekecek. Eğer yumurtlarsa da 1.5 ay gibi bir sürede işçiler olacaktır. Ayrıca evet hobiyi yapacaksanız canlı yemede ihtiyacınız olacak
Bana kalırsa direkt kış uykusuna alabilirsiniz ama 1-1.5 hafta yumurtlamazsa kış uykusuna alabilirsinizne kadar süre içerisinde yumurtlamamış olursa kış uykusuna yatırmalıym
tamamdir tesekkurler on gun sonra bakarim yumurtluyorsa yatirmamBana kalırsa direkt kış uykusuna alabilirsiniz ama 1-1.5 hafta yumurtlamazsa kış uykusuna alabilirsiniz
Kanarya Adalı ama gönlümüzde yaşayan tür Hesperius'u unutmuşsunuz efendim."Messor barbarus var Hocam, kırmızı kafalılar. Siyahlar structor oluyor. 🤓"