Telefona makro lens takarak çektim hocam.Cataglyphisin türünün Nodus olduğunu düşünüyorum
Alttakine bir tahminim yok, Bu arada çektiğiniz görseller çok kaliteli ne ile çektiniz acaba?
Antenlerini de çeker misiniz?Ancak bu kadar çekebildim.Video olarak da çektim onlarda daha çok belli oluyor fakat buraya yükleyemiyorum.Dosya çok büyük olduğu için.Ekli dosyayı görüntüle 61777Ekli dosyayı görüntüle 61778Ekli dosyayı görüntüle 61779Ekli dosyayı görüntüle 61780Ekli dosyayı görüntüle 61781Ekli dosyayı görüntüle 61782Ekli dosyayı görüntüle 61783Ekli dosyayı görüntüle 61784Ekli dosyayı görüntüle 61785Ekli dosyayı görüntüle 61786Ekli dosyayı görüntüle 61787Ekli dosyayı görüntüle 61789
Telefona makro lens takarak çektim hocam.
Zaten ölüler hocam.Hocam ekleseniz bile antenleri olmadığı için ölecekler.
Cataglyphisler 39 40 derece civarında yaşarlar.Birde hocam aşırı sıcaktan ölmüş olabilirler mi? Evin en sıcak odasına koyup ısıtıcı kullanmadan bakıyordum geçen gün odanın sıcaklığını ölçtüğümde 33 derecenin üzerindeydi.Yani yaşam alanları da 33 derecenin üstüne çıkmış.Şimdi daha serin bir yere aldım kalanları.
Zaten ölüler hocam.
Sıcaktan ölmezler direk güneş vuruyorsa ölürler birde antenleri koptuğundan ölmüşlerdir.Birde hocam aşırı sıcaktan ölmüş olabilirler mi? Evin en sıcak odasına koyup ısıtıcı kullanmadan bakıyordum geçen gün odanın sıcaklığını ölçtüğümde 33 derecenin üzerindeydi.Yani yaşam alanları da 33 derecenin üstüne çıkmış.Şimdi daha serin bir yere aldım kalanları.
Zaten ölüler hocam.