Olamaz. Tür grupları bile farklıİşçiler kurdistanica türü olabilir mi?
İşçiler uygundur kullanabilirsiniz.Birkaç gün önce Cataglyphis viaticoides kraliçesi bulmuştum yanına işçi eklemeyi düşünüyorum. Birkaç işçi buldum aynı tür mü acaba?Ekli dosyayı görüntüle 54587Ekli dosyayı görüntüle 54588Ekli dosyayı görüntüle 54589
Kraliçe de bu.Ekli dosyayı görüntüle 54590Ekli dosyayı görüntüle 54591Ekli dosyayı görüntüle 54592
Umarım fotoğraflar yeterlidir.
Hocam bugün konusu çözülmüş. Kraliçe Cataglyphis viaticoides türüdür. İşçiler için yeterli bilgim yok.Aynı tür değiller, kraliçeniz cataglyphis livida ama işçiler başka bir tür.
Konuyu atabilir misiniz? Bence kraliçe livida ama işçiler Cataglyphis Viaticoides.Hocam bugün konusu çözülmüş. Kraliçe Cataglyphis viaticoides türüdür. İşçiler için yeterli bilgim yok.
Olamaz. Tür grupları bile farklıİşçiler kurdistanica türü olabilir mi?
İşçiler uygundur kullanabilirsiniz.Birkaç gün önce Cataglyphis viaticoides kraliçesi bulmuştum yanına işçi eklemeyi düşünüyorum. Birkaç işçi buldum aynı tür mü acaba?Ekli dosyayı görüntüle 54587Ekli dosyayı görüntüle 54588Ekli dosyayı görüntüle 54589
Kraliçe de bu.Ekli dosyayı görüntüle 54590Ekli dosyayı görüntüle 54591Ekli dosyayı görüntüle 54592
Umarım fotoğraflar yeterlidir.
Cataglyphis'lere fısıldayan adam kim acaba hocam?🤣🤣🤣Cataglyphis'lere fısıldayan adamı bekleyelim.
Anladım hocam teşekkür ederim.Abdomeni siyah değil, kahverengi tonlarında olur. C. livida kraliçesi ise tek düze turuncumsu sarı tonlarda olur tüm vücut.
Ekli dosyayı görüntüle 54615
![]()
Olamaz. Tür grupları bile farklı
İşçiler uygundur kullanabilirsiniz.
Kim olacak, @Ares beyefendi.😁♥️🍫Cataglyphis'lere fısıldayan adam kim acaba hocam?🤣🤣🤣
Abdomeni siyah değil, kahverengi tonlarında olur. C. livida kraliçesi ise tek düze turuncumsu sarı tonlarda olur tüm vücut.
![]()
Peki çok teşekkürler.Abdomeni siyah değil, kahverengi tonlarında olur. C. livida kraliçesi ise tek düze turuncumsu sarı tonlarda olur tüm vücut.
![]()
Alakası yok yine, yani olamaz. Ayrıca nigripes türünün yayılımı sadece Iğdır'da bulunmakta. Konuya gerekli cevabı verdim, konu uzamasın lütfen.Biraz fotoğraflara bakınca nigripes türüne benziyor Hocam.