TeşekkürlerPheidole sp.
Aleteler çok küçük görünüyor besleyenler nasıl gördüde aldı acaba.Askerler güzel görünüyor.
Çok küçük görünmesi onu görmek için bir engel değildir bence. Tapinoma da küçük ama gören var. Dikkatli olmak lazım.Aleteler çok küçük görünüyor besleyenler nasıl gördüde aldı acaba
BursaHangi şehirde oturuyosunuz bende pheidole arıyorumda
Böyle bi dikkat bende yok, anlamam çok zor benim için 🤓Çok küçük görünmesi onu görmek için bir engel değildir bence. Tapinoma da küçük ama gören var. Dikkatli olmak lazım.
😂Bursa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bi dikkat bende yok, anlamam çok zor benim için 🤓
Yaz aylarında uçuşları var die biliyorum.Bunlar uçuşu ne zaman yapabilir ?
Ona göre yuvanın etrafında bulunayım.
Belki bulurum 1 2 tane.
Her gün gelip dolaşayım o zaman yuvanın etrafınıYaz aylarında uçuşları var die biliyorum.
Yuvadakiler döllenmemiştir. Yuvadan uçtuktan sonra çiftleşiyorlar.Her gün gelip dolaşayım o zaman yuvanın etrafını
Biliyorum.Yuvadakiler döllenmemiştir. Yuvadan uçtuktan sonra çiftleşiyorlar.
Pardon bildiğini bilmiyordum. Yuvanın çevresinde ararsan bulursun. İyi şanslar. Keyifli hobiler, iyi forumlar.Biliyorum.
Çevresini arayacağım, içinden almam zaten, 250-300 metre radius çember oluşturup öyle arıyorum çevresini, yuvada alete görürsem.
Ama bilgi için teşekkürler 🙂
Yuvadan dışarıya çıkmışlarsa genelde uçarlar zaten 1 2 saat içinde bulabilirdin yuvanın etrafında.Bunlar uçuşu ne zaman yapabilir ?
Ona göre yuvanın etrafında bulunayım.
Belki bulurum 1 2 tane.
Ama döllenmemiş olma ihtimali var.Yuvadan dışarıya çıkmışlarsa genelde uçarlar zaten 1 2 saat içinde bulabilirdin yuvanın etrafında.
Ben genelde öyle çok buluyorum evet çoğu kanatlı oluyo ama sabredersen kanatsızlarıda görebiliyorsun.Ama döllenmemiş olma ihtimali var.