Türkiye'de yaşanan karınca türlerini neyin hangisi olduğunu nasıl anlarım fotoğraflı şekilde bildiğiniz herhangi bir kaynak var mı ???
Messor, componotus, catapliphis, lasius, crematagaster, formica daha varda hatırladıklarım bunlarTürkiye'de yaşanan karınca türlerini neyin hangisi olduğunu nasıl anlarım fotoğraflı şekilde bildiğiniz herhangi bir kaynak var mı ???
Messor, componotus, catapliphis, lasius, crematagaster, formica daha varda hatırladıklarım bunlar
Türkiye'de yaşanan karınca türlerini neyin hangisi olduğunu nasıl anlarım fotoğraflı şekilde bildiğiniz herhangi bir kaynak var mı ???
Teşekkürler hocam, güzel kaynakmışBen reptula forum sitesinden bakıyorum.![]()
Türkiyedeki Karınca Türleri
-Aenictus Aenictus rhodiensis -Aphaenogaster · Aphaenogaster aktaci · Aphaenogaster balcanica · Aphaenogaster burri · Aphaenogaster depressa · Aphaenogaster epirotes · Aphaenogaster equestris · Aphaenogaster festae · Aphaenogaster gibbosa · Aphaenogaster holtzi · Aphaenogaster kervillei · Aphaeno...reptula.com
Google a yazabilirsin pek zor bişey değilHayır, ben o yazdığınız türlerin fotoğraflı şekilde bu tür budur diyen bi kaynak arıyordum da, antweb diye bir sayfa buldum az çok orada var, teşekkür ederim
Veya bu videoda uçuş aylarıda varTürkiye'de yaşanan karınca türlerini neyin hangisi olduğunu nasıl anlarım fotoğraflı şekilde bildiğiniz herhangi bir kaynak var mı ???