Tür ve önerileriniz

Asafomertr

Pupa
Üye
IMG_20220830_190946.jpgIMG_20220830_191047.jpg
Arkadaşım daha yeni doğmuş olan bu kertenkelelerden üretiyor nasıl üretildiğini vesaire bilmiyorum ancak söylediği kadarıyla elinde bulunan dişi ve erkeği doğadan aldığını söyledi bunun yanlış olduğunu söyledim ancak birkaç senedir bu işle ilgilendiğini söyledi oldukça da kolay olduğunu anlattı türünü bilenler ve konu hakkında düşünceler olanlar konunun altına yazarsa sevinirim 😁

eyupbardak32

Nanitik
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 17426Ekli dosyayı görüntüle 17427
Arkadaşım daha yeni doğmuş olan bu kertenkelelerden üretiyor nasıl üretildiğini vesaire bilmiyorum ancak söylediği kadarıyla elinde bulunan dişi ve erkeği doğadan aldığını söyledi bunun yanlış olduğunu söyledim ancak birkaç senedir bu işle ilgilendiğini söyledi oldukça da kolay olduğunu anlattı türünü bilenler ve konu hakkında düşünceler olanlar konunun altına yazarsa sevinirim 😁
Bu kertenkele yeni doğmuş değil, yetişkin veya juvenil bir birey, ayrıca kuyruğunu bir defa atmış yeniden çıkarmış. Emin değilim ancak arkadaşınız size doğruyu söylemiyor olabilir.

Asafomertr

Pupa
Üye
Arkadaşınız üretimini yapmışsa bilmiyor mu ne tür kertenkele bu diye. Bakımını vs nasıl yaptı öyleyse
Bilmiyorum kanka resim attı bana ve üstte dediğim yazıları yazdı her neyse önemli değil zaten dediğiniz yönden ilerledim ve almadım zaten arkdaşada söyledim teşekkürler öneriler için