Fotoğrafı yükleyemiyorum. Kanatları yok amaFoto yok ve girişinden aldıysan uçuş yapmamışlardır.
yükledim fotoğrafıFoto yok ve girişinden aldıysan uçuş yapmamışlardır.
Bu şekilde kanatı küçük olan prenseslere denk geldim. Doğuştan gelen bi handikap bu karınca için. Uçamayacağından döllenmiş olma ihtimali düşük ki yuva girişinde bulmuşsunuz bu daha da düşürüyor ihtimali. Bence salın bulduğunuz yere.Merhaba arkadaşlar. Babaannemin evinde buldum bu karıncaları. Yuvanın girişinde takılıyorlardı. En büyük olanları aldım kanatları da yarım gibiydi uçuş yapmışlar mıdır sizce? Bunlardan boy olarak daha küçük kanatlilar da vardı. İşçiler de kırmızı renkteydi. Kraliçe midir bunlar?Ekli dosyayı görüntüle 8734
Bu şekilde kanatı küçük olan prenseslere denk geldim. Doğuştan gelen bi handikap bu karınca için. Uçamayacağından döllenmiş olma ihtimali düşük ki yuva girişinde bulmuşsunuz bu daha da düşürüyor ihtimali. Bence salın bulduğunuz Uçup dökmüş olamaz mı?
Sanmıyorum. Dökünçe hiç kanat olmaması lazım. Ama yine de birkaç gün tut istersenGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kanatlar ilk döküldüğünde nasıl oluyo bilmiyorum ama uçup dökmüş olamazlar mi? Evin içinde uçup tekrar yuvanın oraya gelemezler mi?
Hocam kraliçeleri sadece üstten değide farklı açılardan çekerseniz çok güzel olur
Resimdekiler kraliçe ama kesinlikle