Tür ve Kraliçe mi?

batuann

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar. Babaannemin evinde buldum bu karıncaları. Yuvanın girişinde takılıyorlardı. En büyük olanları aldım kanatları da yarım gibiydi uçuş yapmışlar mıdır sizce? Bunlardan boy olarak daha küçük kanatlilar da vardı. İşçiler de kırmızı renkteydi. Kraliçe midir bunlar?20220611_193359.jpg

Son düzenleme:

Nazdravia

Nanitik
Üye
Merhaba arkadaşlar. Babaannemin evinde buldum bu karıncaları. Yuvanın girişinde takılıyorlardı. En büyük olanları aldım kanatları da yarım gibiydi uçuş yapmışlar mıdır sizce? Bunlardan boy olarak daha küçük kanatlilar da vardı. İşçiler de kırmızı renkteydi. Kraliçe midir bunlar?Ekli dosyayı görüntüle 8734
Bu şekilde kanatı küçük olan prenseslere denk geldim. Doğuştan gelen bi handikap bu karınca için. Uçamayacağından döllenmiş olma ihtimali düşük ki yuva girişinde bulmuşsunuz bu daha da düşürüyor ihtimali. Bence salın bulduğunuz yere.

batuann

Yumurta
Üye
Bu şekilde kanatı küçük olan prenseslere denk geldim. Doğuştan gelen bi handikap bu karınca için. Uçamayacağından döllenmiş olma ihtimali düşük ki yuva girişinde bulmuşsunuz bu daha da düşürüyor ihtimali. Bence salın bulduğunuz Uçup dökmüş olamaz mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kanatlar ilk döküldüğünde nasıl oluyo bilmiyorum ama uçup dökmüş olamazlar mi? Evin içinde uçup tekrar yuvanın oraya gelemezler mi?

Nazdravia

Nanitik
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kanatlar ilk döküldüğünde nasıl oluyo bilmiyorum ama uçup dökmüş olamazlar mi? Evin içinde uçup tekrar yuvanın oraya gelemezler mi?
Sanmıyorum. Dökünçe hiç kanat olmaması lazım. Ama yine de birkaç gün tut istersen

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam kraliçeleri sadece üstten değide farklı açılardan çekerseniz çok güzel olur:)
Resimdekiler kraliçe ama kesinlikle

Çözüm

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye