Componotus sp prensleri.Yanlarında hiç koloniye rastlamadım.
Throax ve abdomen yapısı componotus gibi geldi.Daha kaliteli fotoğraflar yükleyebilir misiniz fotoğraflardan çok birşey anlaşılmıyor ama hepsi cataglyphis prensi tahminimce
Componatus arama çıkmıştım bunlar denk geldi biraz inceliyince saldımThroax ve abdomen yapısı componotus gibi geldi.
Olabilir zaten fotoğraflar yüzünden kesin birşey söylemedim.Componotus sp prensleri.
Denk gelmişsin fakat prenslere denk gelmişsin. Kraliçelerin abdomenleri ciddi farkla daha iri ve dolu dolu oluyor. (genellikle) sivri şekilde değiller. Uçuşlar devam ediyor demekki şansını dene bence aramaya çık tekrar bulursun diye düşünüyorum.Componatus arama çıkmıştım bunlar denk geldi biraz inceliyince saldım
Prens olduklarını biliyordum fakat elimdeki componatus türlerinden farklı olması umuyordum tür ayrımında pek iyi olmadığı için size sordum gelişme olursa söylerimDenk gelmişsin fakat prenslere denk gelmişsin. Kraliçelerin abdomenleri ciddi farkla daha iri ve dolu dolu oluyor. (genellikle) sivri şekilde değiller. Uçuşlar devam ediyor demekki şansını dene bence aramaya çık tekrar bulursun diye düşünüyorum.