İğne porundan kastınız nedir acaba? Eğer iğne porundan kastınız acidopore ise, bu yapı makro görüntüde abdomenin hemen ucunda bulunur. Zaten Formicinae alt familyasında bulunan karakteristik bir özelliktir.İğne poru göremedim hocam.
Asit porundan bahsettim evet, ancak ben makroda bir por göremedim.İğne porundan kastınız nedir acaba? Eğer iğne porundan kastınız acidopore ise, bu yapı makro görüntüde abdomenin hemen ucunda bulunur. Zaten Formicinae alt familyasında bulunan karakteristik bir özelliktir.
İsminiz nedir takip edeyim sizi oradan.Başkalarının fotoğraflarını mı kullanıyorsunuz o kısmı pek anlayamadım? @el4nceLasius niger kraliçesi. Görüntüler için teşekkürler. 😊👍🏻
Takvime kaydetmeyi unutmayın. iNaturalist'de paylaşmamda sakınca var mı?
Kraliçelerde körelmiş bir yapı olarak kabul edilebilir. Genellikle işçilerde daha net bir şekilde belirgindir. Lasius niger işçisinin makro çekimlerine bakarsanız, farkı daha iyi anlayabilirsiniz. Karınca morfolojisi hakkında çok fazla bilgim yok, bu nedenle yanlış bir cevap vermiş olabilirim. Affola. İyi hobiler. 👍Asit porundan bahsettim evet, ancak ben makroda bir por göremedim.
Teşekkür ederim hocam ❤️🙏Kraliçelerde körelmiş bir yapı olarak kabul edilebilir. Genellikle işçilerde daha net bir şekilde belirgindir. Lasius niger işçisinin makro çekimlerine bakarsanız, farkı daha iyi anlayabilirsiniz. Karınca morfolojisi hakkında çok fazla bilgim yok, bu nedenle yanlış bir cevap vermiş olabilirim. Affola. İyi hobiler. 👍
Problem yok tabii ki paylaşabilirsiniz. İkinci karınca için açtığım konum silinmiş neden olduğu hakkında bilginiz var mı?Lasius niger kraliçesi. Görüntüler için teşekkürler. 😊👍🏻
Takvime kaydetmeyi unutmayın. iNaturalist'de paylaşmamda sakınca var mı?
Kullanıcı ismim aynı, genellikle kendi gözlemlerimi paylaşıyorum ama webte çok fazla verisi olmayan türleri izin alarak paylaşıyorum. Sanırım iNaturalist kültürüne ve etiğine uymayan bir şey. Bu sebeple isimlerini de ekliyorum. 😊👍🏻İsminiz nedir takip edeyim sizi oradan.Başkalarının fotoğraflarını mı kullanıyorsunuz o kısmı pek anlayamadım? @el4nce
Aynı kraliçe değil miydi o? Bazı görüntüler birebir aynıydı. Bu sebeple sildim.Problem yok tabii ki paylaşabilirsiniz. İkinci karınca için açtığım konum silinmiş neden olduğu hakkında bilginiz var mı?
Hahah hayır, o farklı bir kraliçeydi özelikle ayaklarını da çektim ki farklı olduğu belli olsun diye sanırım beceremedimKullanıcı ismim aynı, genellikle kendi gözlemlerimi paylaşıyorum ama webte çok fazla verisi olmayan türleri izin alarak paylaşıyorum. Sanırım iNaturalist kültürüne ve etiğine uymayan bir şey. Bu sebeple isimlerini de ekliyorum. 😊👍🏻
Aynı kraliçe değil miydi o? Bazı görüntüler birebir aynıydı. Bu sebeple sildim.
Kusura bakmayın o zamanHahah hayır, o farklı bir kraliçeydi özelikle ayaklarını da çektim ki farklı olduğu belli olsun diye sanırım beceremedim![]()
Hocam hayvan canlandıKusura bakmayın o zamankonunuzu geri getiriyorum. Lütfen clyepusu son attığınız süper görsel gibi çekerek ekleme yapın. 😊👍🏻
Buzluğa çıplak şekilde atın bir kaç dakika da gider zavallı.🥲Hocam hayvan canlandıNasıl tekrardan uyutabilirim D:
Hocam tam bir imha makinasısınız.😁 Bu fikerler nereden aklınıza geliyor?Buzluğa çıplak şekilde atın bir kaç dakika da gider zavallı.🥲