Boyutu çok küçük Camponotus olmadığını düşünüyorum. Arka planı biraz düzeltin ve yüksek ışık altında elinizden geldiğince netleyip öyle fotoğraf atın.Ekli dosyayı görüntüle 38559Camponotus Mudur
Biraz arastirdim ve yuksek ihtimalle tetramorium caespitumBoyutu çok küçük Camponotus olmadığını düşünüyorum. Arka planı biraz düzeltin ve yüksek ışık altında elinizden geldiğince netleyip öyle fotoğraf atın.
campo ya gorecok kucuk tetra olabılır amadaha net fotolar lazımEkli dosyayı görüntüle 38559Camponotus Mudur
Tetramorium olabilir, ancak ülkemizde 20'den fazla türü var. Tetramorium caespitum gibi spesifik bir tahmin doğru olmayabilir.Biraz arastirdim ve yuksek ihtimalle tetramorium caespitum
Multi denemicem icin alt turun pek onemi yok benceTetramorium olabilir, ancak ülkemizde 20'den fazla türü var. Tetramorium caespitum gibi spesifik bir tahmin doğru olmayabilir.
Suan evde karincanin yaninda degilim, cok yakinda (2-3 gun sonra) elimden Geldigince net bir fotograf aticam. Karinca yumurladiNet fotoğraf atarsanız iyi olur benzer cinsler var