Peki 2 gün dayanır mı ? Messor a benzettim ayrıcaTürünü anlamak bu görüntülerden biraz zor. Böyle geniş bir kapta kendini güvende hissetmeyeceği için strese girebilir ve bu stres belki ölümüne bile yol açabileceğini düşünüyorum, ona uygun bir yaşam alanı değil çünkü. Karıncalar dar tüneller ve koridorlarda yaşamaya alışkınlardır. Özellikle hayatı boyunca odacığından çıkmayan kraliçeler :d. O yüzden en yakın zamanda test tüpüne koymanı öneririm.
Karanlık ve nem ihtiyacını karşılarsan bence 2 gün orda dayanabilir. Bende messor a benzettim, olabilir.Peki 2 gün dayanır mı ? Messor a benzettim
Hazır messor bulmuşken kaybetmemek adına işi gücü bırakıp bugün kırtasiyelerde test tüpü bakınacağım olmadı geçici çözüm olarak şırınga kullanırım. Messor bulmayı çok istiyordum çünkü canlı yem sürekli temin edemem evde de üretmeye pek müsait değilim o yüzden yavaşta büyüseler sadece tahılla besleyeceğim. Yanlış bilmiyorsam tahıl yeterli oluyor(yavaş olsa da) değil mi ?Cinsi Messor sp.. Bir pamuğu ıslatıp içeri koyarak karıncanın su ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Yine de test tüpüne geçene kadar daha ufak ve daha az sallanacak bir yerde durması tavsiyemdir. O kaplar çok hafif, en ufak hareketinizde kraliçeyi strese sokar.
Şırınga bulursanız o size idare eder. Evet tohumdan besin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Daha kraliçe bulursunuz, Messor sp. uçuşları devam ediyor. Hayırlı olsunHazır messor bulmuşken kaybetmemek adına işi gücü bırakıp bugün kırtasiyelerde test tüpü bakınacağım olmadı geçici çözüm olarak şırınga kullanırım. Messor bulmayı çok istiyordum çünkü canlı yem sürekli temin edemem evde de üretmeye pek müsait değilim o yüzden yavaşta büyüseler sadece tahılla besleyeceğim. Yanlış bilmiyorsam tahıl yeterli oluyor(yavaş olsa da) değil mi ?
Deney tüpü bulamadım ama şırıngayla şöyle bir sistem kurdum 2 tanesini birleştirdim. Ayrıca bir sorum olacaktı kuş yemi aldım ama çok küçük gibi gözüküyor sorun olmayacağını düşünüyorum yine de sorayım dedimŞırınga bulursanız o size idare eder. Evet tohumdan besin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Daha kraliçe bulursunuz, Messor sp. uçuşları devam ediyor. Hayırlı olsun
evet bugün ankarada büyük bir uçuş oldu, adım attığım yerde; ya ölü ya sağlıklı ya da çiftleşme aşamasında olan prensesler vardı. bir tanesi yolda yürürken suratıma çarptıŞırınga bulursanız o size idare eder. Evet tohumdan besin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Daha kraliçe bulursunuz, Messor sp. uçuşları devam ediyor. Hayırlı olsun