Tür ne ve kraliçemi?

hsyn_8118

Yumurta
Üye
Bu kralicemidir?

Ekli dosyalar

• 20240722_173140.jpg
    20240722_173140.jpg
    41.7 KB · Görüntüleme: 35

Gökdennz

Nanitik
Üye
Dostum saat fln ver aradim bulamadim nerde aramaliyim nasil yerler 10cmlik test tupu aldim 16lik siparis veddim 3 4 gune gelcek sen soyle bana nerde nasil bulcam
Parklık alanlarda yürüyüş yolları, akşamları sokak lamla altları güzel yerler hocam. Ama şans işi tamamen kesin bir şey diyemeyiz birden kucağına bile düşebilir havadan yani.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Dostum saat fln ver aradim bulamadim nerde aramaliyim nasil yerler 10cmlik test tupu aldim 16lik siparis veddim 3 4 gune gelcek sen soyle bana nerde nasil bulcam
Ne yazık karınca gps programım yok. Tercihen ağaçlık, köylük bölgelerde yüksek nem oranı ve düşük rüzgarda bulabilirsiniz.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Hocam üzüm asmasinin alti olurmu?
Hocam oralarda arama, olur ama kraliçe değil prenses bulursun kraliçeler yerde yuva ararken denk gelirsin, dediğim gibi gözle yerdeki hareketlilikleri kolay görebileceğin yerlere bak. Karınca ağaçta olur toprakta olur diye düşünme aksine düzlükte bulma ihtimalin daha fazla. Parklara, yürüyüş yollarına, sokak aralarında kaldırımlara, kenarlara dikkat et şanslı isen bulursun. 8 kraliçem var 3nü düzlükte ararken buldum 5 i şansıma karınca yağmuruna denk geldim her yer doluydu Sakarya'nın en işlek yeriydi çark caddesinde. Her yer kraliçe idi. O yüzden çok kasma düzenli rüzgarsız günlerde ara elbet bulacağına inanıyorum.

hsyn_8118

Yumurta
Üye
Hocam oralarda arama, olur ama kraliçe değil prenses bulursun kraliçeler yerde yuva ararken denk gelirsin, dediğim gibi gözle yerdeki hareketlilikleri kolay görebileceğin yerlere bak. Karınca ağaçta olur toprakta olur diye düşünme aksine düzlükte bulma ihtimalin daha fazla. Parklara, yürüyüş yollarına, sokak aralarında kaldırımlara, kenarlara dikkat et şanslı isen bulursun. 8 kraliçem var 3nü düzlükte ararken buldum 5 i şansıma karınca yağmuruna denk geldim her yer doluydu Sakarya'nın en işlek yeriydi çark caddesinde. Her yer kraliçe idi. O yüzden çok kasma düzenli rüzgarsız günlerde ara elbet bulacağına inanıyorum.
Ben cok bulacagimi sanmiyorum hocam max gidecegim yer uzum asmasinin altindaki toprak yer bide köye cikarim belki

hsyn_8118

Yumurta
Üye
Prenses nasil oluyor. Birde prenses yumurtlarmi nasil olur.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Prenses nasil oluyor. Birde prenses yumurtlarmi nasil olur.
Prenses ve prens nesil devamı için üretilen karıncalardır amaçları sadece çiftleşmek istisnai olarak prensesler işçilik de yapabilir ama prensler yapmaz. Prenses çiftleşmemiş dişi kanatlı karıncadır kraliçe adaylarıdır yumurtlayabilir ama verimsizdir. Çiftleştikten sonra kraliçe olurlar ve kanat dökerler, yuva ararlar (kanat dökmeden de neslini devam ettirebilir) + bilgi prensler çiftleştikten sonra genital bölgeleri patlayarak ölürler, tek amaçları çiftleşmektir.