Tür/Cins

Chaprix

Yumurta
Deneyimli Hobici
Üye
ben tuğkan abinin Tür/cins videosundaki Türkiyedeki türleri belirten forum sayfasını bulamıyorum.linke tıkladığım zaman da hata veriyor. o sayfayı nerden bulabilirim. kraliçe bulduğum zaman cinsini öğrenmek istiyorum.

ToxiTkAn

Media
Yardımsever
Üye
ben tuğkan abinin Tür/cins videosundaki Türkiyedeki türleri belirten forum sayfasını bulamıyorum.linke tıkladığım zaman da hata veriyor. o sayfayı nerden bulabilirim. kraliçe bulduğum zaman cinsini öğrenmek istiyorum.
Hangi siteden bahsettiğini bilmiyorum ama bulduğun kraliçenin fotorafını bu sitede tür tespiti kısmında paylaşırsan eğer görsel yeterliyse cevabını alıcaksındır

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam eski forumdan kalma o link. Forum sıfırdan yeniden kuruldu. Ama Türkiye içerisinde bulunan türlerin olduğu bir liste var forumda.

Chaprix

Yumurta
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam eski forumdan kalma o link. Forum sıfırdan yeniden kuruldu. Ama Türkiye içerisinde bulunan türlerin olduğu bir liste var forumda.
istediğim forum buydu teşekkürler hocam. zahmet oldu