1. kraliçe Formica cinsi, 2. kraliçe Tetramorium cinsi, 3. kraliçe Tetramorium ferox complexten.Bugün bulduğum 3 tür hakkında bilgi alabilirmiyim?
1. kraliçe Formica cinsi, 2. kraliçe Tetramorium cinsi, 3. kraliçe Tetramorium ferox complexten.Bugün bulduğum 3 tür hakkında bilgi alabilirmiyim?
1. Formica sp. kraliçe.Bugün bulduğum 3 tür hakkında bilgi alabilirmiyim?
3. kraliçe bariz bir şekilde Tetramorium ferox complexten, 1. kraliçenin türünü tespit etmek o fotoğraftan mümkün değil.1. Formica rufibarbis grubundan kraliçe.
3. Tetramorium sp. Kraliçesi.
3. Oxyopomyrmex sp. Kraliçesi.
2.sıradaki 8mm ise 3.sıradaki 4veya 5 mm dirBugün bulduğum 3 tür hakkında bilgi alabilirmiyim?
1. Fotoğrafta hem fakirim ancak 3. Fotoğraftakinin hala Oxyopomyrmex sp. Kraliçesi olduğunu düşünüyorum.3. kraliçe bariz bir şekilde Tetramorium ferox complexten, 1. kraliçenin türünü tespit etmek o fotoğraftan mümkün değil.
Formica rufabarbis olduğunu bende düşünüyorum çünkü thoraxdaki kırmızılık fotoğrafta net belli olmuyor ve formicaların yoğunlukta olduğu yerde buldum1. Fotoğrafta hem fakirim ancak 3. Fotoğraftakinin hala Oxyopomyrmex sp. Kraliçesi olduğunu düşünüyorum.