Kraliçe geçip geçmeyeceğini algılayamaz ve geçmeyebilir. Siz dikkatlice geçirebilirsiniz.sadece kraliçe ni geçsin yoksa temiz yumurtalarida trabsfer etmesini bekliyimmi
manuel olarak geçirdim teşekkürlerKraliçe geçip geçmeyeceğini algılayamaz ve geçmeyebilir. Siz dikkatlice geçirebilirsiniz.
Besine ihtiyaç duymayan türlerin ilk aydan sonra genelde işçiler çıktığı için besin ihtiyaçları oluşmaya başlıyor tabi bu yumurtaları çıkmayan kraliçeler içinde geçerli yani işçi çıksın veya çıkmasın 1-1,5 ay sonrası besin vermeniz gerekir. Şahsen ben "işçiler çıkana kadar besine ihtiyaç duymaz" sözünün pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kraliçe yumurtalarını yerse işciler 4 ay sonrada çıkabilir.Peki kraliçe besine ihtiyaç duyabilirmi sonuçta yumurtalarını yeniden yapıcak
Anormal bir şey olmadığı sürece “İşçiler çıkana kadar beşine ihtiyaç duymaz.” sözü claustral türler için geçerli ve doğrudur.Besine ihtiyaç duymayan türlerin ilk aydan sonra genelde işçiler çıktığı için besin ihtiyaçları oluşmaya başlıyor tabi bu yumurtaları çıkmayan kraliçeler içinde geçerli yani işçi çıksın veya çıkmasın 1-1,5 ay sonrası besin vermeniz gerekir. Şahsen ben "işçiler çıkana kadar besine ihtiyaç duymaz" sözünün pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kraliçe yumurtalarını yerse işciler 4 ay sonrada çıkabilir.
Tüp kurulumunda içme suyu kullan, tüpün temiz olduğundan emin ol.peki tupun içinde kuf oluşmaması için ne yapmalıyım
kraliçenin oraya su gelmiş ama yukarıda sorun olurmu tup temizTüp kurulumunda içme suyu kullan, tüpün temiz olduğundan emin ol.
Kulak çubuğuyla suyu temizle.kraliçenin oraya su gelmiş ama yukarıda sorun olurmu tup temiz