Şu tip bi aparat kullanabilrsin yada şeffaf ve geniş bir kabın içine ikitüpüde koyup aktarılacak tüpü karanlık ve nemli diğer tüpe ışık tutarak transfer ettirebilirsin ayrıca transfer 2 gün gibi uzun veya 1 saat gibi kısada olabilir sabırlı olmalısın bir seçenekte şu resimdekinin ortasındaki gibi bir borunun tüpe sokulacak kısımlarına pamuk sarıp kaçmalarını ve havasız kalmalarını engellersin
Rica ederim iyi akşamlarteşekkürler iyi akşamlar
Tüpleri üst üste koyup içine dökeceksin. Stresli bir cinsse bunu yapma.ben bu karıncalari tüpten tüpe nasıl akatricam iki tüpü birleştirsem nefessiz kalcaklar nasıl olcak yardim help
Ne için zaman kaybı? Bu hobi sabır işi zaten acele edilecek bir şey yok ki her şey zaten sürecin bir parçası bana kalırsa onların tüpe transfer olmayışlarını deneyimlemek bile güzel bir tecrübe olabilir. Biraz bakış açısıyla ilgili sanırım bu sende haklısın kendinceStressiz cinslerde vakit kaybetmenize gerek yok. Işık ya da titreşim kullanmak sadece zaman kaybı.
Acele olduğunu düşünmediğim için dedim. Otobüs gelmişken otobüs beklemeye devam etmemek gibi. Özellikle Tetramorium gibi cinsler epey stressiz oldukları için manuel transferin pek zararı olmuyor. Ama transferi deneyimlemek isteniyorsa da tabii deneyimlenebilir. Transfer süreçleri genelde oldukça sinir bozucu ve huzur kaçırıcıdır.Ne için zaman kaybı? Bu hobi sabır işi zaten acele edilecek bir şey yok ki her şey zaten sürecin bir parçası bana kalırsa onların tüpe transfer olmayışlarını deneyimlemek bile güzel bir tecrübe olabilir. Biraz bakış açısıyla ilgili sanırım bu sende haklısın kendince
1 kraliçe 1 işçi 3 yumurtaBanta yapışabilirler zaten tüpteki hava hemen bitmez. Az sayıdalarsa manuel öneririm.