Barbekü çubuğunu pamuğa dokundurun ve döndürün vakumlayacaktır.Merhabalar, transfer sonrası tüpün içinde kalan kupkuru bir pamuğu nasıl çıkartabilirim? Kaskatı olmuş, cımbız da tutmuyor. Başka yöntem bilen var mı?
Barbekü çubuğunu pamuğa dokundurun ve döndürün vakumlayacaktır.
Peki tüpü nasıl temizleyeyim kaynar su ile mi yıkamam gerekPamuğu ıslat sonra cımbızla ya da bir çubukla havasını al
Metal bükülebilir bi çubuğu kanca gibi şekillendirip tutup çekiyorum biraz işkence oluyo ama ben öyle çıkartıyorumMerhabalar, transfer sonrası tüpün içinde kalan kupkuru bir pamuğu nasıl çıkartabilirim? Kaskatı olmuş, cımbız da tutmuyor. Başka yöntem bilen var mı?
Hocam ben çok uğraşmadım, attım çöpe gitti. Sağlık olsunMerhabalar, transfer sonrası tüpün içinde kalan kupkuru bir pamuğu nasıl çıkartabilirim? Kaskatı olmuş, cımbız da tutmuyor. Başka yöntem bilen var mı?
Pamuğun etrafına zıt yönlerden barbekü çubuğu soktum bi yerden sonra sıkıştı zaten iki çubuğu tutarak çektim kolayca çıktı bundan sonra bu taktiği kullanıcam bazen cımbız tutamıyor çünkü.Hocam ben çok uğraşmadım, attım çöpe gitti. Sağlık olsun![]()
Kaynar su ile yıkamak steril hale getirir yapabilirsin.Peki tüpü nasıl temizleyeyim kaynar su ile mi yıkamam gerek
Kaynar su da olur, normal yıkayadabilirsiniz.Peki tüpü nasıl temizleyeyim kaynar su ile mi yıkamam gerek
Merhabalar, transfer sonrası tüpün içinde kalan kupkuru bir pamuğu nasıl çıkartabilirim? Kaskatı olmuş, cımbız da tutmuyor. Başka yöntem bilen var mı Pamuğu ıslat çöp şişin ucundan elinle kır (pürüzlü olması için) sonra çubuğu dondurerek pamuğu kolayca çıkarabilirsin.
bende ucu kancalı tığ kullanıyorum pamuga bir anda saplayıp döndürüp çıkarıyorumHocam ben tığ kullanıyorum bence en efektif yöntem olabilir çok kolayca çıkarıyor