Tüpteki su bitiyor

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Test tüpündeki su bitiyor ve bende yedek bir test tüpü yok aldığım yerdede tükenmiş stokları satinda alamıyorum yaptığım bir formicarium var ona erkenden transfer etsem mi
(Normalde 10 işçide transfer edicektim şuanda 5 tane işçi var) Sizce yemek taşıma konusunda bir sıkıntı oluşur mu

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Verimleri azalabilir

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Ama değiştirebileceğim bir tüp yok satında alamıyorum başka bir çözüm kaynağıda yok şırınga ya transfer etsem alanları baya bi küçülecek
O zaman geçirin formikaryumun fotoğrafını atabilirmisiniz?

doquqn2

Yumurta
Üye
Biraz daha artana kadar şırınga yöntemini denemeni öneririm ama çokta bilgili değilim

ATHENA

Minör
Üye
Evet büyük şırınga ya aktar ve 20-30 işçi olduğu zaman bu formikaryum a geçir 5 işçiden outworld e çıkmazlar. Kötü sonuçlanır.

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Evet büyük şırınga ya aktar ve 20-30 işçi olduğu zaman bu formikaryum a geçir 5 işçiden outworld e çıkmazlar. Kötü sonuçlanır.
Işık tutup rahatsız olmalarını sağlayıp öyle transferi gerçekleştirebilirim dimi

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
IMG_20240725_135244_HDR.jpg
Söyle bir sistem yaptım şırınga ile tüpü birbirine bantladım ışık altına koydum abunu yapalı bi 30 dk oluyor hala hareket yok bir kaç kez kraliçe şırınga ya girdi çıktı daha da girmedi şırınga ile tüpün birleştiği boşlukta duruyor işçilerde duruyor ne yapmam lazım (bu düzeneği yaparken bir tane işçi aşağı düştü bulamadım 4 işçiye düştü sayıları)

doquqn2

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 40122
Söyle bir sistem yaptım şırınga ile tüpü birbirine bantladım ışık altına koydum abunu yapalı bi 30 dk oluyor hala hareket yok bir kaç kez kraliçe şırınga ya girdi çıktı daha da girmedi şırınga ile tüpün birleştiği boşlukta duruyor işçilerde duruyor ne yapmam lazım (bu düzeneği yaparken bir tane işçi aşağı düştü bulamadım 4 işçiye düştü sayıları)
Kaybın için üzüldüm sabırlı ol ve şırıngayı tamamen karanlık yap keşif bitince geçeceklerdir güncelleme yapmayıda unutma

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Kaybın için üzüldüm sabırlı ol ve şırıngayı tamamen karanlık yap keşif bitince geçeceklerdir güncelleme yapmayıda unutma
Güncelleme: bi yarım saat daha geçti kraliçe şırınga ya geçti orda duruyor işçiler yumurtalar ile beraber tüpün içinde duruyor ama hem kraliçede hem işçilerde hareket yok yaşıyorlar ama hareket etmiyorlar

ATHENA

Minör
Üye
Güncelleme: bi yarım saat daha geçti kraliçe şırınga ya geçti orda duruyor işçiler yumurtalar ile beraber tüpün içinde duruyor ama hem kraliçede hem işçilerde hareket yok yaşıyorlar ama hareket etmiyorlar
Ya dik tut tık tık vur düşerler içine bitti gitti.

doquqn2

Yumurta
Üye
Değişiklik olursa haber verin lütfen hocam

Ozixsi1987

Yumurta
Üye
Değişiklik olursa haber verin lütfen hocam
Bi değişiklik olmadı athenanin dediği gibidir dik tuttum tık tık vurdum yumurtalar ve kraliçe düştü işçileri resim fırçası ile taşıdım şırınga ya birazcık strese girdiler ama şuanda yumurtalarla uğraşıyorlar tek dileğim yumurtaları yememeleri