Küf olabilir transfer edebilirsiniz.Tüpte siyah bir şey var ve siyah noktalar var.Ekli dosyayı görüntüle 43718Ekli dosyayı görüntüle 43719
Sizce nedir?
Hemen mi? Ne kadar süre içerisinde? Ve kraliçenin günlüğüne "işçiler çıkana kadar bekle" dediler.Küf olabilir transfer edebilirsiniz.
Bence elinden geldiğince hızlı transfer yap çünkü koloniyi kaybedebilirsin 3-4 gün rahat dayanır ama merak etme.Hemenmi? Nekadar süre içerisinde? Ve kraliçenin günlüğüne "işçiler çıkana kadar bekle." Dediler.
Stres olmaz mı kraliçe ve transfer yapmayı bilmiyorum. Tüpün birisi büyük diğeri küçük ne olacak?Bence elinden geldiğince hızlı transfer yap çünkü koloniyi kaybedebilirsin 3 4 gün rahat dayanır ama merak etme.
Bunlar nedir? Ve arkadaş niye transfer et dedi.Transfer etmenize gerek yok. Bu siyah noktalar aşırı derecede artmadığı sürece zararsızdır.
Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama pamuk organik bir madde ve bunun da pamuktaki bozulmalar olduğunu düşünüyorum. Ben şimdiye kadar hiçbir zararını görmedim, aşırı artmadığı sürece transfer etmenize gerek yok. Yukarıdaki arkadaş küf olduğunu düşünerek transfer etmen gerektiğini söyledi ama bunlar küf değil.Bunlar nedir? Ve arkadaş niye teamfer et dedi.
Bildiğim kadarıyla transfer et demiştim eğer hangisi daha doğruysa onu yapmalısın.Bunlar nedir? Ve arkadaş niye teamfer et dedi.
İlk işçi çıkınca transfer etmem strese sokarmı?İşçisi olmayan kraliçeler kolay kolay transfer olmaz, manuel yapmanız gerek ve bu da boşuna stres olması demek. Pamukta hiçbir şey yok, su sararana ya da nemli pamuk bariz bir şekilde küflenene kadar dert etmeyin. Şu an transfer etmeniz kraliçeyi boşuna strese sokacaktır. Tavsiyem, hiçbir şey yapmamanız. İyi hobiler.
Transfer olurken aydınlıkta bekleteceğiniz için her türlü stres olurlar ama manuel transfere göre daha az stresli ve daha sağlıklı tabii ki. İlk işçi çıktıktan sonra transfer etmek daha mantıklı fakat pamuk temiz, tüp temiz, suları temiz. Transfer etmeniz için bir sebep yok ortada.İlk işçi çıkınca transfer etmem strese sokarmı?
Tüp küçük biraz. Tek başına bile kraliçeye dar.Transfer olurken aydınlıkta bekleteceğiniz için her türlü stres olurlar ama manuel transfere göre daha az stresli ve daha sağlıklı tabii ki. İlk işçi çıktıktan sonra transfer etmek daha mantıklı fakat pamuk temiz, tüp temiz, suları temiz. Transfer etmeniz için bir sebep yok ortada.
Başlığın altında olan görseldeki kraliçeyi kastediyorsan, dar değil emin ol. Toprağın altına o tüpten çok daha dar yuvalar kazıyorlar.Tüp küçük biraz. Tek başına bile kraliçeye dar.