tüplerime en uygun fiyat aletler nerden alabilirim

EfoKinh

Yumurta
Üye
alet derken kastettiğim bağlayıcılar şu sarı olan çoğaltıcılar vs.. bursada oturuyorum çoğu siperişlerin kargo fiyatı baya pahalıya çıkıyor ne yapmalıyım nerden alet edevat almalıyım? (lazım olanlar: test tüpü,çoğaltıcı,test tüpü,kırmızı şeffaf kağıt adını unuttum,plastik hortum test tüplerine göre olacak yani genişiliği uygun olacak ,küçük bir beselme alanı outworld.) bunları nereden alabilirim şimdiden yardım larınız için teşekkür ederim dostlarım hobide birazcık yeniyim😅

waynhen

Nanitik
Üye
Ant Store Türkiye'nin Shopier sitesi daha ucuz kendi sitesine göre.Hiç bı fark yok ordan alın zaten aynı kişiye ait.Benim 3 gün önce geldi kargo gayet güzeldi paketleme vs. ayrıca fiyatlarda araştırmalarıma göre daha uygundu.

Omewfaruk55

Larva
Üye
Ben test tüpü hariç hepsini kendim hallediyorum illa ki hazır ürün almanıza gerek yok sizin yaratıcılığınızı kalmış örneğin şeffaf boruyu malzeme satan yerlerde bulabilirsiniz veya outworld için kulak temizleme çubuğu kutusu , pleksi glass vs alıp kendiniz imal edebilirsiniz , formikaryumu keza kendiniz yapabilirsiniz hobide sınır sadece sizin hayal gücünüzü bağlı.
alet derken kastettiğim bağlayıcılar şu sarı olan çoğaltıcılar vs.. bursada oturuyorum çoğu siperişlerin kargo fiyatı baya pahalıya çıkıyor ne yapmalıyım nerden alet edevat almalıyım? (lazım olanlar: test tüpü,çoğaltıcı,test tüpü,kırmızı şeffaf kağıt adını unuttum,plastik hortum test tüplerine göre olacak yani genişiliği uygun olacak ,küçük bir beselme alanı outworld.) bunları nereden alabilirim şimdiden yardım larınız için teşekkür ederim dostlarım hobide birazcık yeniyim.

özcan

Yumurta
Üye
Ant Store Türkiye'nin Shopier sitesi daha ucuz kendi sitesine göre.Hiç bı fark yok ordan alın zaten aynı kişiye ait.Benim 3 gün önce geldi kargo gayet güzeldi paketleme vs. ayrıca fiyatlarda araştırmalarıma göre daha uygundu.
Hocam ant storenin kendi sitesinde kargo ücretsizdi galiba