Beslenme alanına geçildiği zaman beslenme alanına bağlı olan tüpteki suyu nasıl değiştireceğim?
Outworld tüp sığmayacak kadar küçükseBunun için bir tüpe daha ihtiyacınız olacak. Koloninin, bulunduğu tüpten diğer ekleyeceğiniz tüpe transfer olmaları gerekiyor. Bunu da beslenme alanına yeni bir tüp(nemli) ekleyip yapabilirsiniz; geçmesini isteyeceğiniz tüpü karanlık, çıkmalarını istediğiniz tüpü de aydınlık yapacaksınız. Yeni eklediğiniz tüp eski tüpten daha nemli ve daha güvenli olduğunu düşündükleri için oraya transfer olacaklardır. Transfer bittikten sonra eski tüpü alıp temizliğini yapabilirsiniz.
Ben beslenme alanı için sulukla gördüm ortada duruyorlar birine şekerli su öbürüne normal su konuyor sizce bu kullanılabilir mi karıncalar ulaşabiliyor o kesin tüpte su bulunmasa böyle olsa nasıl olurBunun için bir tüpe daha ihtiyacınız olacak. Koloninin, bulunduğu tüpten diğer ekleyeceğiniz tüpe transfer olmaları gerekiyor. Bunu da beslenme alanına yeni bir tüp(nemli) ekleyip yapabilirsiniz; geçmesini isteyeceğiniz tüpü karanlık, çıkmalarını istediğiniz tüpü de aydınlık yapacaksınız. Yeni eklediğiniz tüp eski tüpten daha nemli ve daha güvenli olduğunu düşündükleri için oraya transfer olacaklardır. Transfer bittikten sonra eski tüpü alıp temizliğini yapabilirsiniz.
İki girişi olmayan outworld kullanmayın. Kullanıyorsanız, transfer süreci boyunca outworldü iptal edin. Transfer aparatı ile iki tüpü birleştirip yazdıklarımı uygulayın. Transfer sonrasında yeni tüpü outworlde bağlayabilirsiniz.Outworld tüp sığmayacak kadar küçükse
Transfer aparatı yerine yeni tüpü karanlık bıraksam öbür tüpü aydınlık bıraksam olur muİki girişi olmayan outworld kullanmayın. Kullanıyorsanız, transfer süreci boyunca outworldü iptal edin. Transfer aparatı ile iki tüpü birleştirip yazdıklarımı uygulayın. Transfer sonrasında yeni tüpü outworlde bağlayabilirsiniz.
Yaşam alanlarında nem olmak zorunda, yani su ile bir tüp hazırlamalısınız. Outworldde bazı cinsler dışında, harici su kaynağına gerek yok. Su ihtiyaçlarını tüpten karşılayabilirler. Outworlde şekerli su içeren suluk koyabilirsiniz.Ben beslenme alanı için sulukla gördüm ortada duruyorlar birine şekerli su öbürüne normal su konuyor sizce bu kullanılabilir mi karıncalar ulaşabiliyor o kesin tüpte su bulunmasa böyle olsa nasıl olur
Eğer outworlde iki tüpü de koyabiliyorsanız ya da bağlayabiliyorsanız transfer aparatına gerek yok. Yeni tüpü karanlık, aktif tüpü aydınlık bırakabilirsiniz.Transfer aparatı yerine yeni tüpü karanlık bıraksam öbür tüpü aydınlık bıraksam olur mu