Bir gündür evde yoktum ve geldiğimde tüpte böyle şeyler vardı. yem pisliği olduğunu düşünmüyorum çünkü en son verdiğim un kurdunu bitirmişlerdi. sanguineaların özel savunma asidi olduğunu biliyorum fakat kraliçenin hiç kendi işçisi yok hepsi başka bir koloniden aldığım pupalar. ne olduğuna bakabilirseniz sevinirim. temizleme işi de bayağı bir zor olucak çünkü bayağı bir işçi var.
Güncelleme: iyice bir göz gezdirdim ve pamuğa kadar gidiyoe hatta pamuğun alt kısmını da tamamen sarmış durumda ne olduğunu gerçekten bilmiyorum temizlemek için transfer yapmalıyım sanırım. Şimdi aklıma geldi de sanırım işçiler arasında bir kavga olmuş çünkü bir kaç tane ölü karınca var. kraliçeye isyan etmiş olabilirler. farklı fikri olan söyleyebilir mi, bir de tüpü nasıl temizlemeliyim ?
Güncelleme: iyice bir göz gezdirdim ve pamuğa kadar gidiyoe hatta pamuğun alt kısmını da tamamen sarmış durumda ne olduğunu gerçekten bilmiyorum temizlemek için transfer yapmalıyım sanırım. Şimdi aklıma geldi de sanırım işçiler arasında bir kavga olmuş çünkü bir kaç tane ölü karınca var. kraliçeye isyan etmiş olabilirler. farklı fikri olan söyleyebilir mi, bir de tüpü nasıl temizlemeliyim ?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: