Tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum hocam küçük bir nem odasıda yapacağım ama suyu outworldde olacak mecburen uygunmudurHocam çok minik alan yaparsan belki olabilir.Çok büyük yapma ama strese girer baya minik yap.
Hocam ytongu da tüp boyutunda yapmayı düşünüyorumMerhaba bende senin gibi düsünüp denemiştim 20 işcisi varken ama koloniye çok küçük geldi ve pek verim alamadım 50 60 işçiye kadar önermem
Ozaman olur tabi ama transferle uraşmayı göze alırsan çünki 2 3 ay sonra birdaha transfer lazım olurTüp boyutunda yapmayı düşünüyorum hocam küçük bir nem odasıda yapacağım ama suyu outworldde olacak mecburen uygunmudur
Hocam ytongu da tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum
Bence ytongu biraz daha büyüt ve nem odasınıda oraya koy derim.Outworldde olunca belki yetersiz olabilir.Tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum hocam küçük bir nem odasıda yapacağım ama suyu outworldde olacak mecburen uygunmudur
Hocam ytongu da tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum
Nem odasını ytongda kraliçe odasının arkasına yapmayı düşünüyordum outworld deki su da içme suyu hocam içerdeki nem odasından su içemezler diye düşündüm fikriniz varsa birlikte değerlendirelimBence ytongu biraz daha büyüt ve nem odasınıda oraya koy derim.Outworldde olunca belki yetersiz olabilir.
Hee anladım tamamdır.Ben direk outworldde ki suyun hem nemci hemde içme suyu olduğunu sandım.Nem odasını ytongda kraliçe odasının arkasına yapmayı düşünüyordum outworld deki su da içme suyu hocam içerdeki nem odasından su içemezler diye düşündüm fikriniz varsa birlikte değerlendirelim