Tüp yerine ytong

cosmos

Pupa
Üye
Merhaba tüpte 25 30 işçili messor kolonim var , deney tüpünü çok estetik bulmadığım için küçük bir ytong kazip oraya almak istiyorum sizce olurmu olursa nasıl olur yardımlarınızi ve fikirlerinizi bekliyorum

FatihBurak

Minör
Üye
Merhaba bende senin gibi düsünüp denemiştim 20 işcisi varken ama koloniye çok küçük geldi ve pek verim alamadım 50 60 işçiye kadar önermem

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam çok minik alan yaparsan belki olabilir.Çok büyük yapma ama strese girer baya minik yap.

cosmos

Pupa
Üye
Hocam çok minik alan yaparsan belki olabilir.Çok büyük yapma ama strese girer baya minik yap.
Tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum hocam küçük bir nem odasıda yapacağım ama suyu outworldde olacak mecburen uygunmudur

Merhaba bende senin gibi düsünüp denemiştim 20 işcisi varken ama koloniye çok küçük geldi ve pek verim alamadım 50 60 işçiye kadar önermem
Hocam ytongu da tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum

FatihBurak

Minör
Üye
Tüp boyutunda yapmayı düşünüyorum hocam küçük bir nem odasıda yapacağım ama suyu outworldde olacak mecburen uygunmudur

Ozaman olur tabi ama transferle uraşmayı göze alırsan çünki 2 3 ay sonra birdaha transfer lazım olur

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye

Bence ytongu biraz daha büyüt ve nem odasınıda oraya koy derim.Outworldde olunca belki yetersiz olabilir.

cosmos

Pupa
Üye
Bence ytongu biraz daha büyüt ve nem odasınıda oraya koy derim.Outworldde olunca belki yetersiz olabilir.
Nem odasını ytongda kraliçe odasının arkasına yapmayı düşünüyordum outworld deki su da içme suyu hocam içerdeki nem odasından su içemezler diye düşündüm fikriniz varsa birlikte değerlendirelim

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Nem odasını ytongda kraliçe odasının arkasına yapmayı düşünüyordum outworld deki su da içme suyu hocam içerdeki nem odasından su içemezler diye düşündüm fikriniz varsa birlikte değerlendirelim
Hee anladım tamamdır.Ben direk outworldde ki suyun hem nemci hemde içme suyu olduğunu sandım.