Tüp transferi

secretduck

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar benim ilk işçim çıktı transfer yapmam gerekiyor tüpün suyu bitti ama hareket yok yumurtaların üstünde bekliyorlar ne yapabilirim?IMG20230725131057.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
İki tüpü birbirlerine dayayıp bir tarafı karanlık yapıp diğer tarafa ışık verin. Ama transfer uzun sürebilir eğer fazla beklemek istemiyorsanız manuel olarak yapabilirsiniz.

secretduck

Yumurta
Üye
İki tüpü birbirlerine dayayıp bir tarafı karanlık yapıp diğer tarafa ışık verin. Ama transfer uzun sürebilir eğer fazla beklemek istemiyorsanız manuel olarak yapabilirsiniz.
manuel olarak yaparsam yumurtaları yemezler mi?

TahaDurden

Yumurta
Üye
Yeni tüpün suyunu hazırlayıp tüplerin ucunu birleştir telefonunun flaşını açıp eski tüpe tut belli bi süre sonra rahatsız olup kendileri geçiş sağlar

TahaDurden

Yumurta
Üye
ben tetra kraliçem için bir kere denedim ve 15 dakika içerisinde geçtiler sizin kraliçeniz Nası tepki verir bilmiyorum ama tetralar fazla stres yaratmayan kraliçeler olmasına rağmen geçiyorlarsa sizinkilerde kısa sürede geçer diye düşünüyorum

secretduck

Yumurta
Üye
ben tetra kraliçem için bir kere denedim ve 15 dakika içerisinde geçtiler sizin kraliçeniz Nası tepki verir bilmiyorum ama tetralar fazla stres yaratmayan kraliçeler olmasına rağmen geçiyorlarsa sizinkilerde kısa sürede geçer diye düşünüyorum
20 dakikadır kraliçe yumurtaların üstünde işçi tam tüpün ağzına gelip geri dönüyor

TahaDurden

Yumurta
Üye
Hocam biraz titreşim yaratıp kraliçeyi biraz daha strese sokabilirsiniz belki bi etkisi olur

TahaDurden

Yumurta
Üye
Eğer ki yumurtaları hareket ettirmeye başladıysa bu büyük bi gelişme dostum