manuel olarak yaparsam yumurtaları yemezler mi?İki tüpü birbirlerine dayayıp bir tarafı karanlık yapıp diğer tarafa ışık verin. Ama transfer uzun sürebilir eğer fazla beklemek istemiyorsanız manuel olarak yapabilirsiniz.
tüpün suyu bitti gibi gözüküyor ama pamuk hala nemli kalır yani 1 hafta daya idare edebilirmanuel olarak yaparsam yumurtaları yemezler mi?
yok pamuğu da neredeyse kurumuş ucunda çok az vartüpün suyu bitti gibi gözüküyor ama pamuk hala nemli kalır yani 1 hafta daya idare edebilir
manuel transferde koloni ciddi strese girer o yuzden ışıkla transfer et nemden ve ışıktan dolayı direkt geçerler zatenyok pamuğu da neredeyse kurumuş ucunda çok az var
işçi karınca bir girip çıktı ama hala duruyorlar işçi bulundukları tüpü turluyormanuel transferde koloni ciddi strese girer o yuzden ışıkla transfer et nemden ve ışıktan dolayı direkt geçerler zaten
peki kaç saate geçerler? Türleri aphaenogaster.Yeni tüpün suyunu hazırlayıp tüplerin ucunu birleştir telefonunun flaşını açıp eski tüpe tut belli bi süre sonra rahatsız olup kendileri geçiş sağlar
belli bir saat vermek yanlış olur 1 saate de geçebilir 1 günde de belli olmaz ışığı açın arada gözlemlersiniz 2. günde de transfer olmazlarsa manuel yapabilirsiniz.peki kaç saate geçerler? Türleri aphaenogaster.
20 dakikadır kraliçe yumurtaların üstünde işçi tam tüpün ağzına gelip geri dönüyorben tetra kraliçem için bir kere denedim ve 15 dakika içerisinde geçtiler sizin kraliçeniz Nası tepki verir bilmiyorum ama tetralar fazla stres yaratmayan kraliçeler olmasına rağmen geçiyorlarsa sizinkilerde kısa sürede geçer diye düşünüyorum
işçi çöpünü tüpleri birleştirdiğim kağıda götürmüş bu bir gelişme mi?Hocam biraz titreşim yaratıp kraliçeyi biraz daha strese sokabilirsiniz belki bi etkisi olur
evet pamuk kupkuru 1 hafta köydeydim suyunu doldurup gitmiştim ama 1 haftada bitmişTüpün suyunun komple bittiğine emin misin
hayır yumurtanın üstünde işçi işçinin üstünde kraliçe birkaç dakikadır yatıyorlar ışık açık 20 dkdir biraz titrettim tüpü bana mısın demiyorlarEğer ki yumurtaları hareket ettirmeye başladıysa bu büyük bi gelişme dostum
1 2 gün sürebilir bekleyin.hayır yumurtanın üsünde işçi işçinin üstünde kraliçe birkaç dakikadır yatıyorlar ışık açık 20 dkdir biraz titrettim tüpü bana mısın demiyorlar
başında olduğum için olabilir mi? bilgisayarın önünde transfer ediyorum da1 2 gün sürebilir bekleyin.