Kraliçeyi yeni tüpe transfer ettikten sonra eski tüpü nasıl temizlemeliyim? Yeniden su koymak için içindeki pamuğu çıkarmakta sorun yaşıyorum
içindeki pamukları çıkarın ve su ve kulak çubuğu ile birlikte temizleyin.Kraliçeyi yeni tüpe transfer ettikten sonra eski tüpü nasıl temizlemeliyim? Yeniden su koymak için içindeki pamuğu çıkarmakta sorun yaşıyorum
Bir barbekü çubuğunu nemli pamuğun yanına batırıp çevirin. Pamuk yukarı doğru çıkarken çevirmeye devam edin. Böylece hem pamuk çıkmış olacak hem de tüp büyük mânada temizlenmiş olacak.içindeki pamukları çıkarın ve su ve kulak çubuğu ile birlikte temizleyin.
Teşekkür ederim.içindeki pamukları çıkarın ve su ve kulak çubuğu ile birlikte temizleyin.
Barbekü çubuğu derken ne kastettiğinizi pek anlamadım.Bir barbekü çubuğunu nemli pamuğun yanına batırıp çevirin. Pamuk yukarı doğru çıkarken çevirmeye devam edin. Böylece hem pamuk çıkmış olacak hem de tüp büyük mânada temizlenmiş olacak.
Kürdan.Teşekkür ederim.
Barbekü çubuğu derken ne kastettiğinizi pek anlamadım.
Anladım teşekkür ederimKürdan.
Bambu çöp şiş.Teşekkür ederim.
Barbekü çubuğu derken ne kastettiğinizi pek anlamadım.
1)Malesef pamuğun cımbız yardımı ile cikarman gerek fotoğraftaki cimbizi texdil ve diğer işlerde makinaların dik küçük parçaları temizlemek içindir heryerde bulabilirsinizKraliçeyi yeni tüpe transfer ettikten sonra eski tüpü nasıl temizlemeliyim? Yeniden su koymak için içindeki pamuğu çıkarmakta sorun yaşıyorum