Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce kraliçem denemek için kedi maması verdim daha yumurtlamadı baya ilgilendi ve yedi sonra baktığımda kırıntıları pamuğa taşıdığı fark ettim kırıntıları temizlemeli miyim?
sulu olan pamuğa mı dışta ki ne miArkadaşlar merhaba. 2 gün önce kraliçem denemek için kedi maması verdim daha yumurtlamadı baya ilgilendi ve yedi sonra baktığımda kırıntıları pamuğa taşıdığı fark ettim kırıntıları temizlemeli miyim?
sulu olana hep o pamuğun üstünde duruyorsulu olan pamuğa mı dışta ki ne mi
o pamuğun etrafında bulunması normal. yiyeceği almaya çalışma strese sokarsın.sulu olana hep o pamuğun üstünde duruyor
Alman iyi olur, pamuk küflenebilir.sulu olana hep o pamuğun üstünde duruyor
ben şekerli su verdim ilginlemedilerTüpün ucuna temiz bir tüp koyup başka bir tüpe transfer edebilirsin,kırıntıları almakla uğraşmamış olursun.Ayrıca arkadaşın dediği gibi nemli ortamda mamalar çabuk bozulabilir.Bence hiç yumurtlamamış kraliçeye sadece bal-seker-su karışımı stresi azalması açısından yeterli.
suanda transferi ayarladım bekliyorum birde şey sormak istiyorum karınca transfer olurken strese girmiyor mu kendim temizlesem daha çok mu stres olur?Tüpün ucuna temiz bir tüp koyup başka bir tüpe transfer edebilirsin,kırıntıları almakla uğraşmamış olursun.Ayrıca arkadaşın dediği gibi nemli ortamda mamalar çabuk bozulabilir.Bence hiç yumurtlamamış kraliçeye sadece bal-seker-su karışımı stresi azalması açısından yeterli.