1/3'ü kadar su yeterli. Daha çok alan elde edebilmek için daha az bile su koyabilirsin.Formica sp. karıncam için tüpün yarısını su ile doldursam olur mu?
Valla çoktan koydum şimdide tüpe geçmesini bekliyom. Ne kadar sürer tüpe geçmesi?1/3'ü kadar su yeterli. Daha çok alan elde edebilmek için daha az bile su koyabilirsin.
Madem cevabı beklemeden dolduracaktınız niye konu açtınız acaba?Valla çoktan koydum şimdide tüpe geçmesini bekliyom. Ne kadar sürer tüpe geçmesi?
Ya emin olmak istedim. Ayrıca sonradan silmek istedim sonra boşver emin olayım dedimMadem cevabı beklemeden dolduracaktınız niye konu açtınız acaba?
Önceden de tüpte miydi kraliçeniz yoksa kapta falan mıydı? Bir de tüpteyse tüpteki su tamamen bitti mi?Valla çoktan koydum şimdide tüpe geçmesini bekliyom. Ne kadar sürer tüpe geçmesi?
Pet şişedeydi kısa sürelineÖnceden de tüpte miydi kraliçeniz yoksa kapta falan mıydı? Bir de tüpteyse tüpteki su tamamen bitti mi?
Eğer pet şişede nem yapacak birşey yoksa ve diğer tüp tamamen karanlıksa fazla uzun sürmez diye düşünüyorum.Pet şişedeydi kısa süreline