Transfer aparatı ile bağla eski tüpe ışık tut diğer tüpe cover sar ve bekle tranfer olacaklardırTetramorium kolonimin tüpü çok kirlendi ve suyu sararmaya başladı koloniyi başka tüpe aktarmak istiyorum. Nasıl yapmalıyım?
Çok kirlendi diye belirtmiş zatenSu sararsa da birşey olmaz zaten o suyu içmiyorlar su bitene kadar kalabilir ama mite olursa su seviyesi önemsiz hemen degiştirilmeli
Nasıl içmiyorlar karıncalar su ihtiyacını nasıl karşılıyo ozamanSu sararsa da birşey olmaz zaten o suyu içmiyorlar su bitene kadar kalabilir ama mite olursa su seviyesi önemsiz hemen degiştirilmeli
Normalde diğer kolonilerimde öyle yapıyorum ama tetramorium olduğu için o riske girmek istemedim.Nasıl içmiyorlar karıncalar su ihtiyacını nasıl karşılıyo ozaman
Transfer için 2 tüpü kafası birbirine gelecek şekilde sıfır sıfır olmasın bantla, sonra banta bayağı küçük olacak şekilde iğneyle delik aç. Tetra bu kaçabilir dikkatli ol.
Bu arada sararmada çok sıkıntı olmayabilir ama eğer kırmızı veya pembemsi renge dönerse hemen değiştirmelisin.
Öyle yapacağım öneri için teşekkürler.Transfer aparatı ile bağla eski tüpe ışık tut diğer tüpe cover sar ve bekle tranfer olacaklardır
Bantla yapma delikler hava için yetmeye bilir tranfer aparatı satın alabilirsin daha iyi olurNormalde diğer kolonilerimde öyle yapıyorum ama tetramorium olduğu için o riske girmek istemedim.
Hangi suyu içiyorlar?Su sararsa da birşey olmaz zaten o suyu içmiyorlar su bitene kadar kalabilir ama mite olursa su seviyesi önemsiz hemen degiştirilmeli