Tuğkan Abi site ve kanal adına önerim var.

Mertali

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Vaktin var mı bilemiyorum ama site içerisinde makaleler kısmı yapılabilir. Burada sadece senin yetkilendireceğin bilgili ve tecbüreli arkadaşlar türlerin bakımı hakkında makaleler yazabilir. Biliyorum forum kısmında zaten paylaşanlar var fakat makale kısmına herkes bakım yazamayacak bu sayede daha güvenilir ve net bilgilere ulaşabileceğiz. Ayrıca bu bölümde sadece karınca değil de atıyorum adamın bahçesinden crested gecko çıktı yada çölde kutup ayısıyla yürürken corn snake buldu, acil bakımını yapması gerekiyor. Yani onlarda buradan yararlanabilecekler.

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
Vaktin var mı bilemiyorum ama site içerisinde makaleler kısmı yapılabilir. Burada sadece senin yetkilendireceğin bilgili ve tecbüreli arkadaşlar türlerin bakımı hakkında makaleler yazabilir. Biliyorum forum kısmında zaten paylaşanlar var fakat makale kısmına herkes bakım yazamayacak bu sayede daha güvenilir ve net bilgilere ulaşabileceğiz. Ayrıca bu bölümde sadece karınca değil de atıyorum adamın bahçesinden crested gecko çıktı yada çölde kutup ayısıyla yürürken corn snake buldu, acil bakımını yapması gerekiyor. Yani onlarda buradan yararlanabilecekler. Birde benim bildiğim Türkiye'de birkaç tarantula türü ve kertenkele türü yasal olmuştu onlarında videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz, en azından ben bekliyorum:)
Mantıklı..

Okan

Yumurta
İlklerden
Üye
Mantıklı, bunu yapabilmesi için insanların gözlemlenmesi gerekiyor.. ona göre bi yetki tanınıp makaleler oluşturulabilir.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
mantıklı bence de fakat alıntı paylaşımdan ziyade deneyimiyle kendi yazılarını yazabilecek kişiler olmalı bunlar.

Argentavis

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Son düzenleme:

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
Vaktin var mı bilemiyorum ama site içerisinde makaleler kısmı yapılabilir. Burada sadece senin yetkilendireceğin bilgili ve tecbüreli arkadaşlar türlerin bakımı hakkında makaleler yazabilir. Biliyorum forum kısmında zaten paylaşanlar var fakat makale kısmına herkes bakım yazamayacak bu sayede daha güvenilir ve net bilgilere ulaşabileceğiz. Ayrıca bu bölümde sadece karınca değil de atıyorum adamın bahçesinden crested gecko çıktı yada çölde kutup ayısıyla yürürken corn snake buldu, acil bakımını yapması gerekiyor. Yani onlarda buradan yararlanabilecekler. Birde benim bildiğim Türkiye'de birkaç tarantula türü ve kertenkele türü yasal olmuştu onlarında videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz, en azından ben bekliyorum:)
Yapılırsa güzel olur , Bence yapılmalı .

Vulphean

Yumurta
Üye
Mantıklı fakat burada ekibin iyi gözlemlemesi ve seçmesi lazım.Yapılırsa kaliteli ve güzel olur 🤍