Tuğkan abi nerede?

spykex

Yumurta
Üye
hatırladığım kadarıyla 2 hafta önce tuğkan abi bir hafta video atamayacağını söylemişti. 2 haftadan uzun bir süredir video atmıyor sebebini bilen varmı?

Mertali

Kraliçe
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
1 hafta zaten yayın açmadı. O hafta yoğundu ve muhtemelen videoda çekemedi. Bu hafta çekmiştir diye düşünüyorum çünkü yayınlara da başladığına göre artık müsait. Bence max. 3-4 güne gelir. Gelmezse de Darlamamak lazım işi gücü vardır belki. (senin için söylemiyorum yanlış anlama.)

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Sanmıyorum geleceğini, gelirse kalıcı olacağını.

Yigit_3522

Yumurta
Üye
1 hafta zaten yayın açmadı. O hafta yoğundu ve muhtemelen videoda çekemedi. Bu hafta çekmiştir diye düşünüyorum çünkü yayınlara da başladığına göre artık müsait. Bence max. 3-4 güne gelir. Gelmezse de Darlamamak lazım işi gücü vardır belki. (senin için söylemiyorum yanlış anlama.)
Karınca çiftliğime video neden gelmiyor

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Sanmıyorum geleceğini, gelirse kalıcı olacağını.
Yok karınca çiftliğimi bırakma niyeti yok reisin, sadece her pazartesi düzenli video rutinine bağlayıp yayınlar da eklenince yoğun olmuş ve şu iki hafta ek işleri de varmış. Bu hafta video atacağını açıklamıştı yakında düşer herhalde kanala. Hem merak ettim de neden kalıcı olmasın ki? Yoğunluktan dolayı mı?

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
hatırladığım kadarıyla 2 hafta önce tuğkan abi bir hafta video atamayacağını söylemişti. 2 haftadan uzun bir süredir video atmıyor sebebini bilen varmı?
Tuğkan abi yoğun bir insan. Sürekli aktif olamıyor, bu hafta yayın da açmadı, oturup foruma zaman ayırması zor.

muhammetbozbulut

Larva
Üye
Yani adamın işi vardır ama bir açıklama da bekliyoruz bağımlılık yaptı yani izlemezsek olmaz

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yok karınca çiftliğimi bırakma niyeti yok reisin, sadece her pazartesi düzenli video rutinine bağlayıp yayınlar da eklenince yoğun olmuş ve şu iki hafta ek işleri de varmış. Bu hafta video atacağını açıklamıştı yakında düşer herhalde kanala. Hem merak ettim de neden kalıcı olmasın ki? Yoğunluktan dolayı mı?
Sözde foruma da düzenli olarak uğrayacaktı. En son aktif olduğu zamana gidin bakın. Forum düzenlenmedi bile, yarım yamalak kaldı. Yani empati yapıp adamın yerine kendimi koyduğumda az çok neler olacağını görebiliyorum. 1 2 ay daha video atıp hevesini alınca atmaz diye düşünüyorum.