Selamlar uzun süredir akvaryum yapmak istiyorum ama hiç daha önce kendi başıma akvaryum bakmadım bitkili triops akvaryumu yapacağım her türlü tavsiyeye açığım
Canlı hakkında bilgim yok ama şöyle bir videoya denk geldim bir bakın istersinizCanlıyı nereden edindiniz?
Eskiden kitler vardı yaşayan fosil tarzında onlardan satın aldım fakat daha kurmadım veya yumurtadan çıkarmaya çalışmadım şuanlık bitkileri ve akvaryumu hazırlama sürecindeyimCanlıyı nereden edindiniz?
teşekkür ederim bu videoyu ve neredeyse bütün yabancı kanallara göz attım Triassic Park Triops bu kanala da bakmanızı öneririm eğer alacaksanızCanlı hakkında bilgim yok ama şöyle bir videoya denk geldim bir bakın istersiniz
benimde kanıma girdi canlı yalan yok almayı düşünüyorumteşekkür ederim bu videoyu ve neredeyse bütün yabancı kanallara göz attım Triassic Park Triops bu kanala da bakmanızı öneririm eğer alacaksanız
kökleri tam gelişene kadar canlıyı akvaryuma yerleştirmeyi düşünmüyorum. Bu canlının fotoğrafına her baktığımda çok pis heyecanlanıyorum hayırlısı inşallahbenimde kanıma girdi canlı yalan yok almayı düşünüyorumVideoyu bitkiler için atmıştım bu arada, ekeceğiniz bitkileri yerlerinden sökebilirler