Hocam kusura bakmayın, şimdi tekrardan baktım bulduğunuz kraliçelerin hepsi Solenopsis cinsi. 1 ve 2. Fotoğraftaki kraliçeler aynı mıdır, ayrıca kraliçelerin boyutları nedir?Anladım çok ufak geldiler de bana ondan bi anlayamadim. Eminsiniz degil mi?
ilk fotoğraftaki kraliçeler Tetramorium cinsi, 2. fotoğraftaki kraliçe ise Solenopsis cinsi.
Peki multi yapsam kraliçeleri ne olur? İkisi de ölür mü?ilk fotoğraftaki kraliçeler Tetramorium cinsi, 2. fotoğraftaki kraliçe ise Solenopsis cinsi.
Boyutundan yadırgıyorsan cinsler hakkında daha çok bilgilenmeni tavsiye ederim. Bu iki cinsin boyutları 1 santimetreden küçük, bu yüzden sana küçük gelmiş olabilirler fakat boyutları normal.Anladım çok ufak geldiler de bana ondan bi anlayamadim. Eminsiniz degil mi?
Multi yapma; Tetramorium cinsi monogyny olduğu için birbirlerine saldırırlar, solenopsis polygyny fakat tek kraliçe olduğu için multi yapabileceğin başka bir kraliçe yok.Peki multi yapsam kraliçeleri ne olur? İkisi de ölür mü?
Teşekürler bilgiler için 🙏🏼Boyutundan yadırgıyorsan cinsler hakkında daha çok bilgilenmeni tavsiye ederim. Bu iki cinsin boyutları 1 santimetreden küçük, bu yüzden sana küçük gelmiş olabilirler fakat boyutları normal.
Multi yapma; Tetramorium cinsi monogyny olduğu için birbirlerine saldırırlar, solenopsis polygyny fakat tek kraliçe olduğu için multi yapabileceğin başka bir kraliçe yok.
Hocam kusura bakmayın, şimdi tekrardan baktım bulduğunuz kraliçelerin hepsi Solenopsis cinsi. 1 ve 2. Fotoğraftaki kraliçeler aynı mıdır, ayrıca kraliçelerin boyutları nedir?Anladım çok ufak geldiler de bana ondan bi anlayamadim. Eminsiniz degil mi?
Hocam kusura bakmayın, şimdi tekrardan baktım bulduğunuz kraliçelerin hepsi Solenopsis cinsi. 1 ve 2. Fotoğraftaki kraliçeler aynı mıdır, ayrıca kraliçelerin boyutları nedir?
Sanmıyorum, ilk fotoğraftaki kraliçelerin thoraxı düz ve geniş.Hocam kusura bakmayın, şimdi tekrardan baktım bulduğunuz kraliçelerin hepsi Solenopsis cinsi. 1 ve 2. Fotoğraftaki kraliçeler aynı mıdır, ayrıca kraliçelerin boyutları nedir?
İlk işçilerini çıkarana kadar besleme yapmam gerekir miSanmıyorum, ilk fotoğraftaki kraliçelerin thoraxı düz ve geniş.
Değil, claustral bir cins.İlk işçilerini çıkarana kadar besleme yapmam gerekir mi
Tamam yapmıyorum o zaman beslemeDeğil, claustral bir cins.
İlk fotoğraftakilerin daha net fotoğraflarını atabilir misin?Boyu messor kraliçemin yarısı kadar. İki tane yan yana buldum, yuva vs yoktu. İşçi mi acaba bunlar? 😅
Ekli dosyayı görüntüle 44394
Acaba majör olabilirler mi?
Daha net çekmiyor telefonum 🥲İlk fotoğraftakilerin daha net fotoğraflarını atabilir misin?
Çeşitli açılardan mümkün olduğunca net fotoğraflar atabilir misin?Daha net çekmiyor telefonum 🥲
Yarın atacağimÇeşitli açılardan mümkün olduğunca net fotoğraflar atabilir misin?