Değişir 1 dakkikada olabilir 7 gundeTm teşekkürler peki ne kadar sürer
Valla o süre için net bir şey diyemem. 8 saat sürende var,günlerce sürende, yarım saat sürende... Sizin tüpte hala azda olsa su var bu yüzden titreşim verip ayrıca ışık açarsanız kolaylıkla geçerler. Ben 15 dkda falan transfer etmiştimTm teşekkürler peki ne kadar sürer
Anlamadım? Zaten transfer aparatınız yok mu? Bu kabı nasıl kullanacaksınız peki?Karıncalar için
Test tüpünü içine koyacağım öyle bakacağımAnlamadım? Zaten transfer aparatınız yok mu? Bu kabı nasıl kullanacaksınız peki?
Tam olarak hayır. Titreşim ve ışığı deneyin kesinlikle geçeceklerdir. Titreşim dediğim telefon titreşimi bu arada.Arkadaki suyu boşaltsam daha hızlı geçerlermi
Delik açmak yerine kapağın ortasını kesin direkt. Kesik alanın etrafına da bariyer sürün sizin için daha kolay olacaktırTest tüpünü içine koyacağım öyle bakacağım
Telefonu titreşim moduna aldığında biri arayınca telefon titrerya o.Pardon ama titreşimi çok anlamadadım anlatabilir misiniz?
1 dk sonrasına alarm kurun, titreşim moduna alın ve tüpe değdirin telefonuPardon ama titreşimi çok anlamadadım anlatabilir misiniz?
Aralıklarla titreşim verin. Transfer için kraliçenin de ışığı görmesi lazım ve kaçması lazım. İşçiler istediği kadar geçsin kraliçe geçmedikten sonra bir anlamı yokKraliçe geçene kadar tutayım mi