suyun rengi sararmış gibi geldi bana bence transfer lazımSuyun rengi değişene kadar transfer etmene gerek yok diye biliyorum yemyeşil olanlar bile renk değişene kadar trasfer etmiyorlardı
bu sarılık değil hocam. ışıktan dolayı böyle gözüküyor, veya çok küçük renk değişimi olabiliyor. transfer gerekli değil.suyun rengi sararmış gibi geldi bana bence transfer lazım
Ayrıca hocam bir dahakine su olan tarafı daha uzun tutmanızı tavsiye ederim. karıncalar için (ilk başlarda) ne kadar küçük olan olursa o kadar rahat hissediyorlar. Kraliçe için geçerli bu. tabiki bu kadar işçi çıktıktan sonra alan sorun olmayacaktır ama suyu yarıya kadar koymakta fayda var siz iyice tüpün dibine indirmişsiniz.Lasius kolonimin pamuğu sararmış. Transfer şart mı şuan. En fazla kaç gün gider yoksa hemen mi transfer yapayım?Ekli dosyayı görüntüle 31867Ekli dosyayı görüntüle 31868
Anında acil manuel transfer şart değil, 1-2 hafta bile gider pembe/mavi olmadıkça susuyun rengi sararmış gibi geldi bana bence transfer lazım
ideal mi derken ne için sordun. büyük türler için güzel olabilir ama lasuis gibi orta boy ve küçük türlere fazla büyük gelir strese sokar.Elimde şöyle bir test tüpü var 24x120 boyutunda. Sizce ideal mi? Ekli dosyayı görüntüle 31926Ekli dosyayı görüntüle 31927
fazla büyükElimde şöyle bir test tüpü var 24x120 boyutunda. Sizce ideal mi? Ekli dosyayı görüntüle 31926Ekli dosyayı görüntüle 31927