Transfer sorunu

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Yaklaşık 1hatdadır test tüpünden ytonga transfer olmasını bekledim 1k civarı işcili kolonımde %80ytongta %20 kralice ve yumurtalar da dahil olmak üzere test tüpündeler ne yapmalıyım bi türlü transfer olmuyorlar outworlde manuel olarak dökersem bi sorun teşkil eder mi?

BakKaoT

Larva
Üye
Güneşe koymayı dene transfer aşırı hızlanıyo dikkat et koloniyi haşlama.

BakKaoT

Larva
Üye
Ytongun yeterince nemlendigine emin misiniz

Koraykbl

Nanitik
Üye
Evet kesinlikle hatta fazla nemden dolayımı geçmiyor diye düşündüm fakat nemin fazla ulaşmadığı 1 odacıkta var yani bu sebebten dolayı olduğunu düşünmüyorum
Son çare olarak test tüpündeki nemin bitmesini beklersin veya o nrmi bir şekilde almayı denersin nemsiz prtam olunca çıkar büyük ihtimalle.

ATHENA

Minör
Üye
Yaklaşık 1hatdadır test tüpünden ytonga transfer olmasını bekledim 1k civarı işcili kolonımde %80ytongta %20 kralice ve yumurtalar da dahil olmak üzere test tüpündeler ne yapmalıyım bi türlü transfer olmuyorlar outworlde manuel olarak dökersem bi sorun teşkil eder mi?
Manuel deneyebilirsin ama yumurtalar biraz azalsın işçi çıksın öyle yap risk alma

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
Manuel deneyebilirsin ama yumurtalar biraz azalsın işçi çıksın öyle yap risk alma
Usta yumurtalar nerden baksan bi 100tane vardır . Azalmasını bekleyemem çünkü 1haftadır protein kaynağı olan hiçbir şey yemediler aynı şekilde suda içmediler . Şuan transfer aşamasında oldukları için outworlde bağlı değiller

ATHENA

Minör
Üye
Usta yumurtalar nerden baksan bi 100tane vardır . Azalmasını bekleyemem çünkü 1haftadır protein kaynağı olan hiçbir şey yemediler aynı şekilde suda içmediler . Şuan transfer aşamasında oldukları için outworlde bağlı değiller
Formikaryumun içine un kurdu atmayı dene yada out Worlde köy test tüpünü