Transfer nasıl yapılmalı

Asafomertr

Larva
Üye
IMG_20220620_163641.jpg
Kavanozdan yaptığım bu formikaryuma karıncaları nasıl transfer etmeliyim ?

Ekli dosyalar

• IMG_20220620_163626.jpg
    IMG_20220620_163626.jpg
    13.3 KB · Görüntüleme: 3

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Anladığım kadarıyla alt kısımda transfer için bir delik bulunmuyor formikaryumda. Bu durumda outworld üzerinden manuel transfer seçeneği kalıyor geriye (Tüpün outworlde sığmayacağını varsayıyorum). Bir de outworld kısmı biraz alçak olmuş sanki, kapak yapsanız dahi birçok kaçak olacaktır. Transferden önce gözden geçirmenizi öneririm.

Asafomertr

Larva
Üye
Anladığım kadarıyla alt kısımda transfer için bir delik bulunmuyor formikaryumda. Bu durumda outworld üzerinden manuel transfer seçeneği kalıyor geriye (Tüpün outworlde sığmayacağını varsayıyorum). Bir de outworld kısmı biraz alçak olmuş sanki, kapak yapsanız dahi birçok kaçak olacaktır. Transferden önce gözden geçirmenizi öneririm.
Kapak değilde pudra ve yağ karışımı ile sorunu çözeceğimi düşünüyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pamuk yardımıyla canlıları delikten içeri manuel olarak transfer etsem olur mu sizce