1. fotoğrafda sarılık var ama arkadaki eşyadan dolayı gibi gözüküyor.Merhabalar bu gün fark ettiğim üzere tüpteki sular sarı olmuş bildiğim kadarıyla pembe olunca hemen transfer etmemiz gerekiyor aynı şekilde su sarı olunca da etmemiz gerekiyor mu daha önceden aynı konuya denk gelmiştim fakat takip etmemiştim aradım ama bulamadım.Ekli dosyayı görüntüle 18131Ekli dosyayı görüntüle 18132
Gözle görülür şekilde var, telefonla çekince gözükmüyor ve outworld’de bir kaç ölü var.1. fotoğrafda sarılık var ama arkadaki eşyadan dolayı gibi gözüküyor.
2. fotoğrafda sarılır yok dostum. sarılır göremedim ben.
bu kadar gözle görülmeyecek kadar az ise transfere gerek yok. sudaki sarılaşma genelde risklidir ama bu riskli durum tüp gözle görülecek ve göze batan şekilde sarılaşırsa geçerli olur. yani şu anlık bir trasfer gerekçesi yok gibi. çok fazla sarı olursa transfer edebilirsin. kolonin suyu kullandığı için hafif sarılaşmanın normal olacağını düşünüyorum.
telefondan dolayı olabilir outworlddeki ölüler normal ölü olabilir. çok tedirgin olduysanız değiştirebilirsiniz. sarılar fazlaysa kesinlikle transfer edin. iyi hobiler.Gözle görülür şekilde var, telefonla çekince gözükmüyor ve outworld’de bir kaç ölü var.