Tam olarak neyi sormak istediğinizi anlayamadımEkli dosyayı görüntüle 19592fotoğraftaki gibi kraliçe ve karıncaların bir kısmı az hareket edip bu şekilde duruyor bir kısmıda yeni formikaryumun outworld ündeler sizce bir sıkıntı var mı
karıncalar çok hareketsiz bu normal mi diye sormak istedim bide yeni yaptığım formikaryuma tüpteki pisliklerini taşımışlar outworlde koyduğum yemide tüpe taşımışlar yani sanırım transfer olmuyorlr ne yapmalıyım şuanTam olarak neyi sormak istediğinizi anlayamadım
Tüp ile bağlantısıni kesmediniz mi? Transfer olduktan sonra hareketsiz kalmaları normaldir. Outworlde koyduğunuz yemleri taşımaları normaldir.karıncalar çok hareketsiz bu normal mi diye sormak istedim bide yeni yaptığım formikaryuma tüpteki pisliklerini taşımışlar outworlde koyduğum yemide tüpe taşımışlar yani sanırım transfer olmuyorlr ne yapmalıyım şuan
Yanlış anladınız transfer olmadılar kendi tüplerini kendi yaşayacakları yere yani formikartuma outworld deki yemleride tüpe taşodılarTüp ile bağlantısıni kesmediniz mi? Transfer olduktan sonra hareketsiz kalmaları normaldir. Outworlde koyduğunuz yemleri taşımaları normaldir.
formıkaryum ve outworld ıcın erken bence daha bu kadar ıscıyle cok gec kesfederlerYanlış anladınız transfer olmadılar kendi tüplerini kendi yaşayacakları yere yani formikartuma outworld deki yemleride tüpe taşodılar
Havalar soğuduğu için artık koloninizdeki bireylerin daha yavaş olduklarını fark edeceksiniz. Bu gayet normaldir.Ekli dosyayı görüntüle 19592fotoğraftaki gibi kraliçe ve karıncaların bir kısmı az hareket edip bu şekilde duruyor bir kısmıda yeni formikaryumun outworld ündeler sizce bir sıkıntı var mı
Evet dediğiniz gibi oldu çok yavaş haraket ediyorlar eskisine göre transfer oldular ama biraz geç oldu 5-6 gün sürdü kış ukkusu için 1 ay yeterli midir pekiHavalar soğuduğu için artık koloninizdeki bireylerin daha yavaş olduklarını fark edeceksiniz. Bu gayet normaldir.
Eğer ilk seneleri ise yeterlidir değilse cins tür bilgileri ile internetten hangi aydan hangi aya kadar yatırmanız gerektiğini bulabilirsinizEvet dediğiniz gibi oldu çok yavaş haraket ediyorlar eskisine göre transfer oldular ama biraz geç oldu 5-6 gün sürdü kış ukkusu için 1 ay yeterli midir peki