Marmara yani Trakya bölgesinde yaşıyorum. Bu ay kraliçe karınca nerelerde bulabilirim?
H hlefw59 Yumurta Üye Katılım 1 Eyl 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 1 Eyl 2024 #1 Marmara yani Trakya bölgesinde yaşıyorum. Bu ay kraliçe karınca nerelerde bulabilirim?
bigquake Yumurta Üye Katılım 31 Ağu 2024 Mesajlar 99 Tepkime puanı 37 1 Eyl 2024 #2 yagmurdan sonra tarla yollarında gezsen bir sürü bulurns park bahce yeşilik yanı yollar ceşmeler akar sular bunların etrafında bulursn
yagmurdan sonra tarla yollarında gezsen bir sürü bulurns park bahce yeşilik yanı yollar ceşmeler akar sular bunların etrafında bulursn
DONT Pupa Üye Katılım 6 Nis 2022 Mesajlar 270 Çözümler 8 Tepkime puanı 152 1 Eyl 2024 #3 hlefw59' Alıntı: Marmara yani Trakya bölgesinde yaşıyorum. Bu ay kraliçe karınca nerelerde bulabilirim? Genişletmek için tıkla ... Belli bir alan söylenemez ancak nemli, düz ve açık alanlarda bulmanız kolaylaşır. Akşam vakti gece lambalarının altında da bulabilirsiniz.
hlefw59' Alıntı: Marmara yani Trakya bölgesinde yaşıyorum. Bu ay kraliçe karınca nerelerde bulabilirim? Genişletmek için tıkla ... Belli bir alan söylenemez ancak nemli, düz ve açık alanlarda bulmanız kolaylaşır. Akşam vakti gece lambalarının altında da bulabilirsiniz.