Toplu ölüm

MRSYREAN

Yumurta
Üye
300+ işçili messor kolonimin outworldunu çıkardım yıkadım geri taktım outworlddeki işçileri farklı kaba almıştım geri koyduktan 30 dk sonra hepsi can çekişiyordu takarken strese neden olmuş olabilirim ama 30 dan fazla işçi kaybı var. Daha öncede yapmıştım ama işçi kaybetmemiştim kolonideki işçilerde outworlde çıkmıyor. Kapıda bekliyor.

Ali7

Larva
Üye
Kimyasal bir madde kullanmış olabilirmisin detarjan falan?

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
300+ işçili messor kolonimin outworldunu çıkardım yıkadım geri taktım outworlddeki işçileri farklı kaba almıştım geri koyduktan 30 dk sonra hepsi can çekişiyordu takarken strese neden olmuş olabilirim ama 30 dan fazla işçi kaybı var. Daha öncede yapmıştım ama işçi kaybetmemiştim kolonideki işçilerde outworlde çıkmıyor. Kapıda bekliyor.
Strese girmiş olabilirler, en son ne zaman besledin?

MRSYREAN

Yumurta
Üye
Sabun kullandım ama bolca yıkadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yususuk

Larva
Üye
Hocam sabun etkilemiş olabilir. Siz en iyisi yıkadığınız outworld'ü toprakla temizleyin kirlenecek ama toprak sabunu falan temizler. Kumda olabilir. bizden küçük canlılar etkilenebiliyor öyle şeylerden balıklar falan içinde geçerli.

MRSYREAN

Yumurta
Üye
Outworldun içindeki ölü sandığım karıncaları farklı yere almıştım şuan yarısından fazlası canlı ve düzgün hareket ediyor. Outworldu düzgünce 4-5 kere yıkadım ama ordaki karıncalar sanki sakatlanmış gibi hareket ediyor yada hareketsiz duruyor.

Yususuk

Larva
Üye
Outworldun içindeki ölü sandığım karıncaları farklı yere almıştım şuan yarısından fazlası canlı ve düzgün hareket ediyor. Outworldu düzgünce 4-5 kere yıkadım ama ordaki karıncalar sanki sakatlanmış gibi hareket ediyor yada hareketsiz duruyor.
İyi onunla sınırlı kalmış hocam. Tez zamanda inşallah düzelirler.