Tuğkan abi önerdiğin şekilde bi site açmayı düşünüyor dostum takipte kal.Canlı ticareti değil de diğer forumlar gibi yasal bir şekilde ticaret yapılabilir diye düşünüyorum. Yanlış düşündüysem Cahilliğimi bağışlayın
Bende katılıyorum güvenilir bir aracı sayesinde böyle işlemler rahatlıkla yapılabilirCanlı ticareti değil de diğer forumlar gibi yasal bir şekilde ticaret yapılabilir diye düşünüyorum. Yanlış düşündüysem Cahilliğimi bağışlayın
Dostum yıllardır Facebook ve forumlarda geziyorum aslına bakarsak bu sistemin açığı var herkes Türk Lirası usuluyle değil de puan sistemiyle yazıyor satacağını örnek veriyorum bir balığım var ve 100 puan gibiCanlı ticareti değil de diğer forumlar gibi yasal bir şekilde ticaret yapılabilir diye düşünüyorum. Yanlış düşündüysem Cahilliğimi bağışlayın
Ben doğru bulmuyorum dolandırıcılık gibi olaylar olabilir insanlar mağdur olabilir ve sorumlu olarak TuKan abi gözetilir ı sebepten ötürü kesinlikle yapılmamalıdır. Zaten TuKan abi mağaza açacak sabırlı olun iyi forumlarCanlı ticareti değil de diğer forumlar gibi yasal bir şekilde ticaret yapılabilir diye düşünüyorum. Yanlış düşündüysem Cahilliğimi bağışlayın
Size katılıyorum, en doğrusu.eski bir forum üyesi olarak söylemek isterim ki forumda iş ticaretten çok bağış üzerine dönüyordu fazla bulan arkadaşlar güvendikleri (canlıya sahip çıkabilecek bakımını yapabilecek) arkadaşlara kargoyla ücretsiz olarak gönderiyordu bende bu görüşteyim doğadan aldığımız canlı hele ki endemik bir tür de değilken parayla satılmasını hep garip karşılamışımdır tabi bu görüşlerim kraliçeler için geçerli kolonilerden bahsetmiyorum
bence de hocam umarım bir ticaret sitesi açılırBende katılıyorum güvenilir bir aracı sayesinde böyle işlemler rahatlıkla yapılabilir
hocam aslında satıcı sadece tuğkan abi olsa hiçbir sıkıntı olmaz fakat onunda vakti yok maalesefAslında o mağaza işinden sorumlu moderatörler olsa ve güvenilir satıcılar olsa gayet güzel olurdu.
Aslında tuğkan abi veya ekip tarafından güvenilir bir satıcı belirlene bilir ve o desteklenebilirhocam aslında satıcı sadece tuğkan abi olsa hiçbir sıkıntı olmaz fakat onunda vakti yok maalesef