Güzel türmüş 👍Arkadaslar merhaba;
Amerikanin texas eyaletinde yakaladigim kralice fotografini asagiya ekliyorum. Turunun ne oldugunu hala bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 173
Elimde 6-7 farkli tur var hepsi ayni bolgeden hepsini yavas yavas paylasacagimGüzel türmüş 👍
Paylaşımlarını senden beklicez.Elimde 6-7 farkli tur var hepsi ayni bolgeden hepsini yavas yavas paylasacagim
camponotus olmayabilir o çevrede başka benzer cinsler olabilir bilmiyoruz sonuçta ordaki türleri dağılımlarını amerikadaki bir forumdan sorsan çok daha yararlı olur burası yanlış bir forum bu bunun içinCinsi Camponotus. Türü hakkında kimse net bir şey diyemez.
Amerika tür bakımından özellikle Camponotuslar için çok zengin bir yer. Arkadaşların dediği gibi mikro düzeyde bir çalışma yapmadan bir tür ismi söylemek boşuna olacaktır. Benim bu kolorasyon boyut ve şekillerde bildiğim C. pennsylvanicus türü var kenarda gereksiz bir not olarak kalsın efenim.Arkadaslar merhaba;
Amerikanin texas eyaletinde yakaladigim kralice fotografini asagiya ekliyorum. Turunun ne oldugunu hala bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 173
Yabancı hobiciler Componotus Pensilvanycus dediler. California'da yaşayan birisi.Arkadaslar merhaba;
hocam günlük açıp orda paylaşım yaparsan takip etmesi daha kolay olur.Elimde 6-7 farkli tur var hepsi ayni bolgeden hepsini yavas yavas paylasacagim
Evet bende ayni sekilde geri bildirim aldimYabancı hobiciler Componotus Pensilvanycus dediler. California'da yaşayan birisi.
Simdi aciyorum ilk paylasacagim karincalarim camponotus vicinushocam günlük açıp orda paylaşım yaparsan takip etmesi daha kolay olur.