Türü nedir peki bu fotoğraflarla anlaşılabilirmi?Öyle görünüyor eğer yakın yerlerde bulduysanız aynıdır Tetramorium çok agresif olduğu için başka türlerin yakınlarına koloni kurmasına genelde izin vermezler.
Anlaşılmaz birde bilmenize gerek yok.Türü nedir peki bu fotoğraflarla anlaşılabilirmi?
Multi deniyicemde farklı türlerse eğer birbirlerini öldürürlermi?Anlaşılmaz birde bilmenize gerek yok.
Aynı yerde bulduysanız sıkıntı olmaz ben aynı yerde bulduğum 6 tane tetramoriumu multiledim ayrıca 2 tane daha multiledim sıkıntı olmaz.Multi deniyicemde farklı türlerse eğer birbirlerini öldürürlermi?
Hocam bulduğum taşların arasında 3 metre falan vardı siz birliktemi buldunuz.Aynı yerde bulduysanız sıkıntı olmaz ben aynı yerde bulduğum 6 tane tetramoriumu multiledim ayrıca 2 tane daha multiledim sıkıntı olmaz.
Yok aynı bölge olsun yeter 3 metre sıkıntı olmaz. Deneyebilirsiniz.Hocam bulduğum taşların arasında 3 metre falan vardı siz birliktemi buldunuz.
Bir tanesi yumurtladı biri bir uçta diğeri bir uçta ayırmalımıyım?Yok aynı bölge olsun yeter 3 metre sıkıntı olmaz. Deneyebilirsiniz.
Hocam ayırın kavga edebilirler.Bir tanesi yumurtladı biri bir uçta diğeri bir uçta ayırmalımıyım?