Tetramoriumlar kraliçelerini öldürdü

KAANDBK01

Larva
Üye
En büyük tetramorium kolonim yaklaşık 150-200 işçili daha bu saatte kadar hiç bir sorunu yokken kraliçelerini öldürdü. Neden böyle bişey yapmış olabilirler?IMG20220716001825.jpg

Yaşar_Kabkap

Larva
Üye
Kraliçelerini öldürmüş olma ihtimalleri çok düşük olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir sorundan ölmüştür, ömrü yetmemiştir. @ares11

Nexus

Yumurta
Üye
Bildiğim kadarıyla işçiler kraliçeyi öldürmez ama belki bı hastalığı vardı veya sonradan oluşan bir sıkıntı bence bir kraliçe koy o koloniye yoksa yazık olur o kadar işçiye ama.iscilerin öldüreceğini sanmam çok ta tecrübeli değilim ama bugüne kadar hiç denk gelmedim yıllardır bu hobi ile uğraşıyorum tabi daha iyi bilen arkadaşlar vardır

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
İşçilerin öldürdüğünü sanmıyorum diğer arkadaşların da dediği gibi. Ama neden öldüğünü de bilemeyiz. Belki verdiğiniz yemle ilgiliydi, belki su ile ilgili, belki de başka bir şey... Koloniyi kurtarmak adına yapabileceğiniz tek şey kraliçe eklemeyi denemek. Ama bu da şans işi diyebilirim. Aynı tür bir Tetramorium kraliçesine sahipsinizdir umarım. Zaten kaybedeceğiniz pek bir şey yok. İşçiler ömrünü tamamlayınca her türlü ölecek. Şansınızı deneyin bence.

KaanDBK

Yumurta
Üye
hepinize çok teşekkür ederim. Peki yeni kraliçeyi direkt outworld den mi eklemeliyim. bide eklerken diğer ölen kraliçeyi çıkartmalımıyım? @ares11 aga sen bilglisin sence ne nasıl yapmam gerekiyor

Son düzenleme:

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
hepinize çok teşekkür ederim. Peki yeni kraliçeyi direkt outworld den mi eklemeliyim. bide eklerken diğer ölen kraliçeyi çıkartmalımıyım?
Eski kraliçeyi çıkartıp çıkartmamanız fark etmez muhtemelen. Yeni kraliçeyi kabul ederlerse alırsınız zaten. Yeni kraliçeyi eklerken Outworld'den ekleyebilirsiniz evet.